Lamborghini: Diablo-ul lui Trump s-a vândut la licitaţie pentru 1,1 milioane de dolari

Supermaşina din 1997 a aparţinut fostului preşedinte american Donald J. Trump până în 2002.

226 afișări
Imaginea articolului Lamborghini: Diablo-ul lui Trump s-a vândut la licitaţie pentru 1,1 milioane de dolari

Lamborghini Diablo VT Roadster care a aparţinut fostului preşedinte american Donald J. Trump

Bolidul Lamborghini Diablo VT Roadster, care i-a aparţinut lui Donald Trump, a fost vândut în Scottsdale, Arizona, în cadrul unei licitaţii Barrett Jackson pentru preţul stratosferic de un milion şi 100 de mii de dolari.

Supermaşina este una dintre cele 132 de unităţi produse special pentru piaţa americană între 1997 şi 1999. A fost achiziţionată de fostul preşedinte american Donald J. Trump, care a condus-o până în vara lui 2002. Maşina a fost personalizată cu mesajul „Donald Trump 1997 Diablo”. 

Lamborghini Diablo VT Roadster din 1997 are o vopsea albastru Le Mans, o culoare „specială” care nu era încă prezentă în oferta supercarului la sfârşitul anilor 1990. Se remarca prin placa de înmatriculare de pe caroserie.

Maşina este echipată cu un motor V12 de 5,7 litri şi 48 de supape, montat la mijloc, capabil să elibereze 492 CP la 7.000 rpm. Motorul este cuplat la o cutie manuală cu cinci trepte şi un sistem de tracţiune integrală care permite maşinii să sprinteze de la 0 la 100 km/h în aproximativ 4,1 secunde şi să atingă o viteză maximă de 325 km/h.

La momentul vânzării, Diablo VT Roadster parcursese doar 24.834 km şi aparţinuse anterior altor două persoane, în afară de Trump. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici