Se anunţă mii de spectatori. Caii putere ocupă Arena Naţională în weekend

Peste 50 de piloţi din România, Bulgaria, Ucraina, Moldova şi Norvegia vor concura în acest weekend la prima etapă din Campionatul Naţional de Drift, care se va desfăşura în jurul Arenei Naţionale pentru al doilea an consecutiv. Unele maşini prezente ajung la 1.000 de cai putere, astfel că la Bucureşti, sâmbătă şi duminică, va fi un adevărat spectacol al derapajelor controlate.

922 afișări
Imaginea articolului Se anunţă mii de spectatori. Caii putere ocupă Arena Naţională în weekend

După ce în 2022 au fost prezenţi peste 5.000 de spectatori la finala campionatului, şi de această dată interesul publicului pentru eveniment este unul imens, iar biletele puse în vânzare pe platforma rodrift.ro se epuizează rapid. Un abonament pentru ambele zile ajunge la 75 de lei, în timp ce unul VIP este 300 de lei.

Un total de 25 de piloţi vor concura la Clasa Pro, în timp ce alţi 29 s-au înscris la Semi Pro, battle-urile de la ambele divizii urmând să aibă loc duminică. Sâmbătă sunt programate antrenamente şi calificări pentru ca cei mai buni din fiecare clasă să ajungă în battle-urile transmise inclusiv în format pay per view.

Pe lângă piloţi cu experienţă precum Sorin Ene, Gabi Imre, Cătălin Trifan, Răzvan Stan sau Răzvan Frăţianu, fanii care vor ajunge la finalul acestei săptămâni la Arena Naţională îi vor putea vedea în acţiune şi pe exponenţii din noua generaţie, Claudiu Adam, Gabi Imre jr, Alice Ene sau Natalia Iocsak urmând să concureze cu toţii la Divizia Pro.

Vineri seară, la ora 18:00, publicul va avea parte gratuit de un meet & greet cu piloţii la Arena Naţională. Pentru weekend, RoDrift a anunţat şi câteva surprize. Spectacol cu foc, drums show, dar şi o petrecere cu dj sâmbătă seară. Totodată, fanii au parte din nou de şansa unui drift experience, rezervările fiind tot pe platforma RoDrift.

Concursul se va încheia duminică seară la 18:45 cu festivitatea de premiere. Etapa de la Arena Naţională este prima dintre cele 5 programate în acest sezon de drift, a doua urmând să aibă loc în iunie pe Transilvania Motor Ring.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici