Un jucător important din piaţa auto face reduceri de personal masive. Compania vrea să-şi eficientizeze operaţiunile

  • General Motors concediază din personalul aflat la nivel executiv
  • Gigantul auto american vrea să reducă costurile şi să eficientizeze operaţiunile
  • Disponibilizările se vor efectua la nivel global
1515 afișări
Imaginea articolului Un jucător important din piaţa auto face reduceri de personal masive. Compania vrea să-şi eficientizeze operaţiunile

Sursa foto: Profimedia

General Motors a dezvăluit obiectivul de reducere a costurilor cu 2 miliarde de dolari în ianuarie. Producătorul auto american vrea să-şi eficientizeze operaţiunile, astfel că la nivel global, va tăia din personal.

Primii care vor simţi reducerile sunt cei de la nivelul executiv.

„Într-un mediu în care marjele concurenţilor noştri se îmbunătăţesc, este imperativ să acţionăm acum şi să ne concentrăm pe propria noastră eficienţă. Pentru a ne îndeplini angajamentele şi pentru a învinge concurenţa, trebuie să avem o echipă câştigătoare. Avem nevoie de o schimbare de cultură care să ne permită să ne atingem obiectivele” a declarat Arden Hoffman, Chief People Officer al GM.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici