HOROSCOP 12 septembrie 2019: Ce zodii au astăzi o zi decisivă

Marte din Fecioară şi Jupiter din Săgetător îşi trimit astăzi un aspect distonant de careu, configuraţie care face ca zodiile Mutabile (Gemeni, Fecioară, Săgetător şi Peşti) să aibă parte de obstacole greu de trecut în plan financiar, sentimental şi profesional.

5737 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 12 septembrie 2019: Ce zodii au astăzi o zi decisivă

HOROSCOP 12 septembrie 2019: Ce zodii au astăzi o zi decisivă

Berbec

Sarcinile de serviciu care îţi revin astăzi nu se numără printre cele mai simple. S-ar putea să vină la pachet cu termene-limită greu de respectat, aşteptări foarte ridicate şi un nivel de dificultate pe măsură. Nu este de mirare aşadar dacă te simţi pus(ă) la încercare în materie de experienţă acumulată până acum. Până la finele zilei, s-ar putea să treci printr-o grămadă de provocări, dar ce contează este faptul că, la final, nu vei dezamăgi. Eşti mai priceput(ă) decât crezi, iar rezultatul muncii prestate joia aceasta îţi demonstrează ţie şi superiorilor că eşti mult mai capabil(ă) decât ai crezut.

Taur

Nu se anunţă o zi prea bună în plan amoros. Tensiunile riscă să crească între tine şi partener, cu atât mai mult dacă există unele îndoieli cu privire la trăinicia sentimentelor pe care vi le purtaţi unul celuilalt. Relaţia voastră a trecut prin nişte schimbări în ultima vreme şi s-ar putea ca unul dintre voi sau poate chiar amândoi să le fi judecat greşit. În orice caz, v-aţi dezacordat niţel de la frecvenţa pe care eraţi conectaţi înainte şi trebuie să faceţi ceva pentru a vă regăsi. Altfel, o să vă depărtaţi şi mai mult unul de celălalt. Aveţi încredere.

Gemeni

Unele chestiuni de ordin casnic şi/ sau familial produc scântei între tine şi partener. Pare că aveţi idei total diferite despre cum ar fi mai bine să le abordaţi şi când ar fi cel mai bun moment să o faceţi. Poate că ţie sau celui drag nu vă par urgente, dar celălalt le vede ca fiind de maximă importanţă în această perioadă. Oricare ar fi situaţia, un lucru este sigur - se cere să discutaţi deschis despre cum vedeţi lucrurile, mai ales pe cele care vă vizează pe amândoi sau sectorul domestic în general. Trebuie să puteţi face front comun acasă.

Rac

S-ar putea ivi astăzi tot felul de probleme la serviciu. În cazul unor nativi(e), s-ar putea să fie vorba de anumite defecţiuni tehnice: un program care se închide subit în timp ce lucrau la ceva important sau un încărcător de telefon care se rătăceşte sau se strică din senin. Alţii(tele) ar putea avea de-a face cu tensiuni în raport cu colegii de muncă, ceea ce are un efect negativ asupra calităţii muncii lor sau doar a eficienţei de care dau dovadă. Te aşteaptă deci tot felul de peripeţii pe acest plan, deci caută să începi ziua cu răbdare şi calm.

Leu

Strânge cureaua astăzi, la propriu şi la figurat. Nu îţi permiţi alte cheltuieli decât cele de bază, semn că nu este un moment bun să iei masa în oraş ori să îţi permiţi răsfăţuri care pot ajunge să te coste scump. Bugetul nu îţi permite (încă) escapade la cumpărături, deci caută să eviţi situaţiile în care ai putea ajunge să consumi mai mult decât ţi-ai propus. Dacă urmăreşti să surprinzi pe cineva special cu ceva frumos ori să le faci o surpriză celor mici, adu-ţi aminte că gestul contează. Te poţi revanşa cu vârf şi îndesat cu o altă ocazie.

Fecioară

Apar astăzi fricţiuni între tine şi unii membri ai familiei. Te aştepţi poate să performezi la unele standarde greu de atins, iar dacă nu ating ştacheta, tinzi să le reproşezi tot felul de lucruri. Nu ar trebui să te mire atunci că te văd ca pe cineva care le scoate mereu ochii pentru nimicuri. Priorităţile lor sunt altele, iar dacă nu vine din partea lor iniţiativa schimbării, nu prea ai ce să le faci. Indicat este să fii mai indulgent(ă) cu ei pentru că nu îi poţi scoate dintr-ale lor. Tot ce poţi să faci este să dai unele sfaturi.

Balanţă

Astăzi este una dintre acele zile în care trebuie să îţi vezi de drumul tău, indiferent de ce se întâmplă sau se aude la stânga sau la drepta ta. Cineva cu intenţii maliţioase ar putea încerca să te deturneze cu bârfe şi zvonuri. Sau poate te abaţi tu singur(ă) de la calea cea bună, urmărind firul epic al unor intrigi care nu-ţi ajută cu nimic. Caută mai degrabă să te detaşezi de astfel de preocupări. Ai lucruri mult mai importante în care să îţi investeşti timpul, enegia şi atenţia în această perioadă. Nu le pierde din vedere pentru unele fleacuri.

Scorpion

Ziua de astăzi nu este deloc una potrivită pentru a face investiţii, mai ales dacă destinaţia lor sunt proiecte al căror arhitect nu eşti (doar) tu sau planuri de viitor în care nu crezi cu toată fiinţa. Instinctul nu doarme şi îţi transmite faptul că ar fi indicat să mai aştepţi puţin înainte să faci angajamente financiare de substanţă. Întoarce oportunitatea pe toate părţile, pune întrebări, fă-ţi scenarii şi vezi cu ce rămâi. S-ar putea ca, la final, să nu îţi mai pară chiar atât de atractivă. Trebuie doar să ai răbdare şi timp să cântăreşti lucrurile temeinic în prealabil.

Săgetător

Nu prea eşti genul de persoană care acceptă să fie ordonată fără să crâcnească. De data aceasta însă ai putea merge niţel cam departe. Mai exact, ai putea ajunge în pragul unui conflict de proporţii cu superiorii sau cu unele figuri autoritare din familie. Dacă nu te identifici cu sarcina primită sau te simţi manipulat(ă) să acţionezi într-un mod contrar naturii tale, spune lucrurilor pe nume fără să agiţi apele ori să ridici tonul. Explică modul în care se văd lucrurile din perspectiva ta şi oferă argumente pentru refuzul tău. Cu diplomaţia poţi trece chiar şi marea în asemenea momente.

Capricorn

Nu te aşteaptă o zi prea pozitivă la orizont. Ba dimpotrivă, căci rişti să te confrunţi unele temeri şi nesiguranţe care nu ies prea des la suprafaţă. Ceva din desfăşurătorul evenimentelor actuale le-a scos la lumină şi le ţine acolo suficient de mult încât să trebuiască să dai piept cu ele. Caută să îţi faci mai mult timp pentru tine. Meditează, forează adânc în interiorul tău şi procesează-ţi aceste trăiri. Dacă nu le înfrunţi direct, rişti să te reîntâlneşti cu ele cât de curând, într-un moment mai puţin bun decât acesta. Curajos este cel care îţi priveşte în ochi demonii.

Vărsător

S-ar putea ca şi tu să te lupţi astăzi cu unele temeri. În ce te priveşte însă, este posibil să le descoperi mai uşor sursa. Poate fi vorba de frica zilei de mâine: ţi-e groază poate că relaţia cu partenerul nu este suficient de puternică pentru a rezista traversării unui moment dificil ce se întrevede la orizont. Sau poate ţi-e teamă că nu vei dispune de stabilitatea financiară necesară să-ţi construieşti o familie sau să îţi pui în practică planurile de viitor cu persoana iubită şi/ sau asociatul(a). În cazul altor nativi(e), un prieten este sursa unei dezamăgiri foarte mari.

Peşti

Între tine şi partenerul de viaţă şi/ sau afaceri se duce o luptă pentru supremaţie în cuplu. Într-un fel sau altul, balanţa forţelor s-a dezechilibrat, iar ce a rezultat este faptul că aţi ajuns să vă întreceţi unul împotriva celuilalt în loc să vă faceţi galerie reciproc. Un pic de competitivitate nu strică, dar atunci când depăşeşte acele limite pe care le cunoaşteţi şi voi, riscă să vireze în altceva care nu vă mai ajută să vă dezvoltaţi armonios unul lângă celălalt. Căutaţi să vedeţi dacă puteţi urmări firul evenimentelor, astfel încât să vă întoarceţi acolo de unde v-aţi separat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici