HOROSCOP 25 septembrie 2019: Zodiile care au parte astăzi de multă spontaneitate şi optimism

În prima parte a zilei, Luna din Leu îi trasează un aspect armonios de trigon lui Jupiter din Săgetător, favorizând prin spontaneitate şi optimism zodiile de Foc (Berbec, Leu şi Săgetător). Spre seară, semnele Cardinale (Berbec, Rac, Balanţă şi Capricorn) au parte de provocări din pricina careului tensionat între Venus din Balanţă şi Saturn din Capricorn.

6007 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 25 septembrie 2019: Zodiile care au parte astăzi de multă spontaneitate şi optimism

HOROSCOP 25 septembrie 2019

Berbec

Lucrurile par să meargă bine între tine şi partener în dup-amiaza aceasta, dar s-ar putea ca situaţia să se schimbe spre seară. Ceva din atitudinea celui drag te deranjează: dă dovadă poate de superioritate şi acest lucru te calcă pe nervi. Nu este de mirare aşadar dacă se ajunge la discuţii în contradictoriu sau cel puţin se tensionează atmosfera între voi. Indicat ar fi să nu te laşi pradă impulsului de moment. Încearcă să discuţi calm cu partenerul înainte de a-i adresa cuvinte pe care ai putea ajunge să le regreţi cândva mai târziu. Cu siguranţă veţi găsi o rezolvare.

Taur

La orele amiezii, şansele sunt mari să se găsească o soluţie la o problemă de familie cu care te confrunţi de ceva vreme. Te simţi uşurat(ă) poate şi îţi dai seama că lucrurile încep să se aşeze. Spre seară, s-ar putea să constaţi că agitaţia de peste zi şi-a pus amprenta asupra nivelului tău de energie şi că nu mai faci faţă efortului ca de obicei. Indicat ar fi aşadar să nu stai peste program la serviciu sau să îţi propui să te ocupi acasă de unele treburi importante. Tonusul fizic şi mental de care dispui nu-ţi oferă acest lux.

Gemeni

Dup-amiaza acestei zile te surprinde într-o dispoziţie comunicativă, în tot felul de contexte sociale. Indiferent de interlocutor, reuşeşti să îţi faci cunoscut punctul de vedere şi să găseşti susţinere în celălalt. Acest lucru este cu atât mai vizibil pe plan sentimental, cu toate că seara acestei zile aduce la suprafaţă şi subiecte de discuţie care produc tensiuni între tine şi partenerul de viaţă. Se conturează o teamă de angajament la unul dintre voi; atâta timp cât nu există presiuni ca lucrurile să ducă într-o direcţie sau alta, vă merge bine. Altfel, se ajunge la fricţiuni şi replici aruncate la nervi.

Rac

Cândva în prima parte a zilei, apar oportunităţi de rotunjire a veniturilor şi/ sau de a investi o parte din economiile tale într-un activitate care promite să îţi aducă profituri în scurt timp. Aşadar, se poate spune că îţi merge destul de bine în plan financiar. Nu acelaşi lucru se poate spune despre situaţia dintre tine şi partener. Acordând probabil mai multă atenţie sectorului bănesc, ai neglijat unele îndatoriri casnice, iar persoana iubită nu se arată a fi prea încântată de acest lucru. Asigură-te că te revanşezi în timp util, astfel încât să nu se işte conflicte pe această temă.

Leu

Cel puţin până la mijlocul acestei zile, pare că eşti într-o dispoziţie bună. La fel de bine stai şi cu tonusul mental, semn că totul se derulează conform planului sau cel puţin te simţi în controlul schimbărilor care apar în agenda zilnică. Spre seară, se poate ca situaţia să o ia la vale, în sensul că apar urgenţe sau obstacole pe care nu le-ai luat în calcul, la serviciu sau în cadrul unei activităţi cu care te îndeletniceşti atunci. Caută să nu te pierzi cu firea şi gândeşte-te la rece lucrurile. Doar aşa poţi găsi o rezolvare în timp util.

Fecioară

În prima jumătate a zilei, astrele par să conspire la reuşita oricăror activităţi de care te ocupi astăzi, mai ales dacă au legătură cu spaţiul locativ sau familia. Eventualele temeri anterioare care te-au urmărit la acest nivel dispar treptat pe măsură ce vezi că lucrurile evoluează conform scenariului. Nu este de mirare aşadar dacă ai tendinţa să te laşi dus(ă) de val diseară, făcând unele cheltuieli pe care nu le-ai avut în plan. Într-adevăr, poate fi foarte tentant să te răsfeţi cu ceva ce ţi-ai dorit de multă vreme, dar din punct de vedere financiar, nu este momentul ideal acum.

Balanţă

Prima jumătate a acestei zile este una favorabilă networking-ului şi discuţiilor care vizează anumite strategii de dezvoltare a proiectelor pe care le derulezi acum. Dacă eşti în căutare de sponsori pentru o iniţiativă de business, s-ar putea ca un cunoscut să te recomande unei persoane care ar putea fi interesată să investească în ideea ta de afaceri. De asemenea, eşti activ(ă) pe plan social, ieşi, socializezi şi cunoşti persoane noi. Spre seară, ar putea creşte nivelul de tensiune dintre tine şi unii membrii ai familiei. Încearcă să dai dovadă de tact şi diplomaţie pentru a evita orice discuţie în contradictoriu.

Scorpion

În prima parte a zilei, s-ar putea să îţi apară în cale unele oportunităţi de rotunjire a câştigurilor şi/ sau valorifici o parte din economii printr-o investiţie care promite să îţi aducă profiturile scontate. Dacă ai făcut eforturi în vederea unei măriri de salariu, există posibilitatea să primeşti veşti bune în acest sens. În a doua jumătate a acestei zile, ar fi indicat să fii circumspect(ă) în privinţa veştilor pe care le primeşti. S-ar putea ca ele să ascundă intenţii maliţioase sau să te informeze greşit involuntar pe o temă de interes pentru tine în acest moment. Documentează-te şi tu.

Săgetător

Până spre orele amiezii, totul merge conform planului. Acest lucru se datorează şi mentalităţii tale pozitive, care te ajută să vezi oportunităţi în neprevăzut. Spre seară, s-ar putea să te vezi cu un prieten, iar până într-un punct, întrevederea va decurge foarte bine. Dacă ţi se solicită însă un împrumut sau ţi se propune să investeşti într-o iniţiativă de-a sa de business, gândeşte la rece situaţia înainte să acţionezi. Ascultă-ţi vocea interioară şi dacă ai dubii în privinţa într-ajutorării lui, explică-i că nu este un moment potrivit pentru tine acum. Dacă tu ceri un ajutor financiar, rişti să nu-l primeşti.

Capricorn

Nivelul de energie de care dispui la nivel fizic este redus, dar pare că reuşeşti să compensezi prin agilitatea mentală de care dai dovadă în orice situaţie. Cu toate că îţi pică fisa repede şi acţionezi la timp, ceva nu le convine şefilor şi comportamentul lor pasiv-agresiv riscă să te calce serios pe nervi. Dacă crezi că atitudinea lor poate să îţi afecteze randamentul, poate că ar fi mai bine să pui cărţile pe masă. Ar fi păcat să rişti tot ceea ce ai realizat până acum reacţionând agresiv într-un moment inoportun. Nu-ţi pune la încercare răbdarea în acest mod.

Vărsător

Pentru unii(le) nativi(e) ai(le) acestui semn, prima jumătate a acestei zile vine la pachet cu întrevederi importante, decisive clar pentru parcursul lor profesional. Poate fi vorba despre o întâlnire cu un potenţial finanţator, client sau colaborator cu care urmăreau de multă vreme să stabilească un parteneriat. Prognoza astrală indică succes în această privinţă, semn că şi-au făcut bine temele şi nu vor lăsa această oportunitate să le scape prea uşor. Cu toate acestea, continuă să se lupte cu unele temeri. O părere obiectivă din partea prietenilor sau a partenerului îi poate ajuta să îşi pună ordine în minte şi-n suflet.

Peşti

Dacă ai posibilitatea să îţi ordonezi agenda profesională după bunul plac, sfatul astrologului ar fi acela de a te concentra pe sarcinile de lucru cu grad ridicat de dificultate în prima parte a zilei. Planetele se aliniază în aşa manieră încât să te susţină mental şi fizic pentru a face faţă oricărei provocări care se iveşte pe frontul muncii. Spre seară, ar putea fi nevoie să îi fii aproape unui prieten. Ori poate că ai de pus la punct o problemă cu cineva din grupul de prieteni. În orice caz, ar fi de dorit să te concentrezi pe viaţa socială.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici