HOROSCOP 3 Aprilie 2019 | Astrologul Anca Martin îţi spune care zodii ar putea simţi că nu mai au încredere absolută că totul se află în controlul lor

Pe lângă conjuncţiile sale cu Neptun şi Mercur, pe 3 aprilie Luna se mai angrenează într-un aspect tensionat cu Jupiter din Săgetător. Gemenii, Fecioarele, Săgetătorii şi Peşti ar putea simţi că nu mai au încredere absolută că totul se află în controlul lor.

2557 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 3 Aprilie 2019 | Astrologul Anca Martin îţi spune care zodii ar putea simţi că nu mai au încredere absolută că totul se află în controlul lor

Horoscop zilnic 3 aprilie 2019

Horoscop Berbec

S-ar putea ca moralul tău să fie destul de jos astăzi, semn că ceva sau cineva ţi-a cam înecat corăbiile. Nu pune azi prea multe presiuni asupra ta, nu te critica prea aspru dacă nu reuşeşti să duci la bun sfârşit tot ceea ce ţi-ai propus şi refuză anumite angajamente sociale dacă nu te simţi în stare să te achiţi de ele. Orice ai face, este important deci să fii indulgent(ă) cu tine însuţi(ăţi). Pune-te pe primul loc şi ai mai multă grijă de tine acum. Ai nevoie să te răsfeţi şi să fii resfăţat(ă) mai mult decât de obcei.

Horoscop Taur

S-ar putea ca astăzi să ajungi într-un impas în raport cu un prieten sau cu un proiect de grup ori un plan de viitor, motiv de mari frământări pentru tine. Problema este însă că oricât ţi-ai dori tu ca situaţia să se remedieze, este nevoie de doi pentru un tango. Aşadar, dacă vezi că celălalt nu face niciun pas spre tine sau că oricâte strategii ai aplica, niciuna nu scoate din prăpastie o afacere deraiată, înseamnă c-ar fi mai bine să le pui punct şi să o iei de la capăt. Nu rezolvi nimic dacă te încăpăţânezi să le resuscitezi.

Horoscop Gemeni

Astăzi ar putea apărea unele tensiuni între tine şi partenerul tău de viaţă pe seama carierei tale sau a celui drag. Poate că serviciul tău implică să stai prea mult peste program ori nu ai niciodată timp propriu-zis pentru tine, iar acest lucru începe să-şi pună amprenta asupra vieţii voastre de cuplu. Dacă problema ţine de o competiţie între voi care a scăpat de sub control, poate ar fi cazul să reînvăţaţi cum anume să formaţi din nou o echipă. În caz contrar, există riscul ca aceste tensiuni să ajungă să vă macine din interior. Nu le permite acest lucru.

Horoscop Rac

S-ar părea că astăzi apar tot felul de provocări la locul de muncă, iar ceea ce urmăresc ele este să te scoată din orice rutină pe care ţi-ai format-o pe acest plan. Acest proces nu va fi unul deloc uşor, dar este important să înţelegi utilitatea lui. Ai reacţionat destul de urât la obstacolele întâmpinate la serviciu în ultima vreme, semn că a venit vremea să faci ceva în această privinţă, altfel rişti să te îmbolnăveşti sau să ai parte de o cădere nervoasă. Caută să dai dovadă de mai multă maleabilitate astăzi şi priveşte lucrurile dintr-o perspectivă nouă.

Horoscop Leu

Atitudinea ta înflăcărată s-ar putea să-ţi aducă deservicii astăzi pentru că, pe fondul unor gelozii, s-ar putea să-i spui partenerului lucruri pe care ai putea ajunge să le regreţi mai devreme sau mai târziu. Caută să te gândeşti de două ori înainte de a spune ceva, mai ales dacă ai mai avut astfel de porniri în trecut. În caz contrar, s-ar putea ca persoana iubită să nu ţi le mai ierte şi să te ţină minte pentru răbufnirile inutile. Dă dovadă de mai mult realism pentru a-l ţine pe cel drag aproape. Va aprecia dacă ai o altfel de atitudine.

Horoscop Fecioară

Există unele chestiuni de ordin familial care necesită ca tu şi partenerul să faceţi front comun, dar parcă vă vine greu să coalizaţi. Poate că tu eşti ceva mai critic(ă), iar persoana iubită încearcă să mai ofere timp lucrurilor să revină la normal. Este cât se poate de evident că nu reuşiţi să vă armonizaţi pentru a vă atinge acest scop, cu toate că nu se poate materializa altfel. Renunţă la orgoliu şi încearcă să găsiţi o cale de mijloc. În caz contrar, s-ar putea ca această problemă să reapară, iar voi să nu reuşiţi nici atunci să faceţi ceva.

Horoscop Balanţă

Din punct de vedere profesional, s-ar putea ca ziua de astăzi să-ţi testeze răbdarea şi capacitatea de a face faţă stresului, tensiunii şi imprevizibilului. Nu-ţi va fi deloc uşor să ţii piept tuturor acestor provocări, dar vei vedea că, la finalul zilei, te vei privi cu totul altfel şi îţi va fi mult mai clar care îţi sunt limitele. Dar pentru ca aceasta să se întâmple, este nevoie întâi de toate să treci prin termene-limită greu de respectat, sarcini care nu se găsesc în fişa postului tău sau pe care nu-ţi dai seama de unde ar trebui să le apuci.

Horoscop Scorpion

S-ar putea ca obiceiurile tale de cumpărături să o ia razna astăzi, iar bugetul nu-ţi permite vreo nebunie de felul acesta. Caută să faci în aşa fel încât să te abţii de la orice cheltuială care nu este o urgenţă. În fond, nu au intrat zilele în sac, iar ofertele mult mai avantajoase s-ar putea să fie doar la un clic distanţă de tine. Aşadar, dacă ai răbdare, s-ar putea să dai peste variante şi mai bune. Trebuie doar să nu te arunci cu capul în faţă şi să fii ceva mai chibzuit(ă) totuşi. Încearcă să vezi lucrurile în perspectivă.

Horoscop Săgetător

S-ar putea ca astăzi familia să-ţi pună răbdarea la mare încercare. Ori poate se întâmplă atât de multe lucruri pe plan domestic încât nu mai ai timp deloc pentru tine. În orice caz, nu rezolvi nimic dacă le reproşezi acest lucru. Caută să rezolvi treburile gospodăreşti care îţi revin sau să fii alături de membrii familiei care au nevoie de sprijinul tău moral sau fizic. Lasă de la tine şi încearcă să te concentrezi astăzi pe chestiunile acestea. Altfel, există riscul ca cei dragi să te acuze de faptul că nu acorzi suficientă atenţie lucrurilor care chiar contează pentru ei.

Horoscop Capricorn

Caută să nu acorzi prea multă importanţă bârfelor şi zvonurilor astăzi. S-ar putea să-ţi formezi o părere greşită despre subiectul lor şi să spui unele lucruri pe care ai putea ajunge să le regreţi mai devreme sau mai târziu. Bazează-te ceea ce ştii cu claritate şi nu apela la surse în care nu poţi avea încredere pentru a emite judecăţi de valoare. Poate n-ar fi rău dacă ai încerca să dai mai multă crezare propriei intuiţii. De cele mai multe ori se întâmplă ca ea să aibă dreptate şi să-ţi fi oferit o imagine corectă de ansamblu asupra situaţiilor întâmpinate.

Horoscop Vărsător

Oricare ar fi oportunităţile care apar astăzi, caută să nu faci investiţii. Este drept că s-ar putea să fii presat(ă) de timp în cazul unora dintre ele, dar este evident că s-ar putea să nu fie altceva decât o tactică prin care eşti atras(ă) într-o conjunctură care nu-ţi este tocmai favorabilă. Mizează pe acelea care îţi oferă câştiguri mai mici, dar cu mai multe garanţii. Nu este momentul să te angrenezi în lucrurile pe care nu le poţi duce pentru că s-ar putea să faci o mişcare nepotrivită. Caută aşadar să faci paşi mici dar siguri în direcţia visurilor tale.

Horoscop Peşti

Luna este încă prezentă în semnul naşterii tale, iar pe lângă obişnuitele beneficii care vizează energia şi starea de bine, riscă, de asemenea, să te facă destul de aerian(ă), lucru care pare să nu le convină prea tare şefilor sau figurilor de autoritate din viaţa ta personală. Este cât se poate de clar că ai nevoie de o trezire la realitate rapidă, înainte ca toate progresele pe care le-ai făcut în vederea îmbunătăţirii statutului social şi profesional să nu se ducă pe apa sâmbetei. Caută aşadar să revii imediat cu picioarele pe pământ şi să priveşti lucrurile dintr-o perspectivă obiectivă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici