HOROSCOP 4 octombrie 2019: Zodiile care primesc astăzi mult curaj şi asertivitate

Marte poposeşte astăzi în semnul Balanţei, de unde le trimite zodiilor de Aer (Gemeni, Balanţă şi Vărsător) mai multă asertivitate şi curaj, cel puţin până în data de 19 noiembrie.

5392 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 4 octombrie 2019: Zodiile care primesc astăzi mult curaj şi asertivitate

HOROSCOP 4 octombrie 2019

Berbec

Marte pătrunde astăzi în casa parteneriatelor din horoscopul tău general şi te încurajează să îţi direcţionezi energia către relaţia cu persoana iubită, respectiv asociatul(ţii), colaboratorii şi clienţii. Dat fiind specificul acestei planete, ar putea creşte şi nivelul de tensiune între voi, cel puţin în anumite momente, dar în acelaşi timp, este posibil şi să se accelereze ritmul proiectelor la care lucraţi împreună. Este de aşteptat aşadar ca rezultatele muncii voastre să se vadă mai repede decât aţi preconizat. Dacă eşti implicat(ă) într-o relaţie începută de curând, există posibilitatea ca lucrurile să evolueze mai repede decât te-ai aşteptat cu actualul partener.

Taur

Marte ajunge azi în casa muncii din horoscopul tău general, semn că dai dovadă de un randament mai ridicat decât în mod obişnuit. Astfel, s-ar putea să realizezi mai repede sarcini care ţi-ar fi luat mai multă vreme să le duci la bun sfârşit. Ţine însă cont de faptul că graba poate să strice treaba unoeri şi că împingându-ţi constant limitele, rişti să te suprasoliciţi, fără să îţi mai rămână niciun strop de energie la finalul săptămânii. Urmăreşte să balansezi atenţia la detalii cu eficienţa şi odihna cu munca. În felul acesta, nu te expui niciunuia dintre riscurile acestui tranzit.

Gemeni

Marte poposeşte astăzi în casa iubirii şi a relaţiei cu copiii, semn că se instaurează mai mult dinamism în raport cu cei mici şi persoana iubită. Mai exact, dai dovadă de spontaneitate şi deschidere la nou, ceea ce te ajută să menţii o atmosferă mereu nouă în relaţie cu ei. În cazul în care eşti single şi pregătit(ă) pentru o relaţie, este de aşteptat să nu duci dorul atenţiei din partea admiratorilor. Se întrevăd multe ocazii de flirt în perioada următoare şi vei avea de unde alege. Cu toate acestea, s-ar putea să nu fie vorba despre ceva foarte stabil.

Rac

Marte tranzitează de azi începând casa familiei din horoscopul tău general, semn că nu te vei plictisi în perioada următoare acasă. Viaţa ta şi a celor dragi este plină şi marcată de neprevăzut în aceste săptămâni, iar faptul că nu ştii la ce să te aştepţi nu te lasă să intri într-o stare de inerţie. În cazul în care derulezi lucrări de construcţie, amenajare sau redecorare a spaţiului locativ, este posibil să se avanseze mai repede decât ai sperat. Asigură-te pe tot parcursul proiectului că nu se face rabat de la calitate, deşi nu te poţi plânge de cantitatea progreselor.

Leu

Marte ajunge astăzi în casa comunicării din horoscopul tău general, semnal că ai putea fi mai combativ(ă) în comunicare decât de obicei în următoarea perioadă. Tactul şi diplomaţia îţi sunt concepte familiare şi adeseori încerci să le faci altora pe plac, dar de data aceasta, ştii când ar fi cazul să plusezi şi să te impui. Dacă reuşeşti să nu ridici tonul şi eviţi dezbaterile inutile, poţi folosi cu succes energia acestei planete pentru a te remarca în cadrul şedinţelor şi a atrage negocierile de partea ta. De asemenea, te dovedeşti extrem de abilă în a jongla cu multe sarcini.

Fecioară

Marte intră azi în casa banilor şi a bunurilor din horoscopul tău general, indiciu cum că următoare perioadă ţi-ar putea aduce oportunităţi de suplimentare a bugetului şi/ sau de a-ţi valorifica economiile într-un mod facil şi rapid. Ai grijă însă pentru că ar putea creşte şi riscul de a da peste pagube mascate în şanse de câştig. Un alt avertisment ar fi acela că trebuie să ţii la minimum cheltuielile. Dată fiind energia acestei planete, există riscul ca achiziţiile să îţi depăşească puterea de cumpărare, lucru de care devii conştient abia după ce ai înmânat cardul vânzătorului(oare). Nu face excese.

Balanţă

Marte pătrunde astăzi în semnul naşterii tale, conferindu-ţi mai multă energie şi asertivitate. Nu vor lipsi nici oportunităţile de a ieşi la rampă şi de a le arăta tuturor ce personalitate puternică ai. Ceilalţi te cunosc mai degrabă ca pe o persoană non-combativă, dar prezenţa acestei planete în zodia ta te provoacă să îţi aperi punctul de vedere într-un mod ferm, dar deloc agresiv. La fel de favorizate sunt şi eventualele schimbări de look, indiferent dacă optezi pentru o tunsoare nouă, chimbarea culorii părului sau câteva articole noi de îmbrăcăminte. Îţi va prinde bine la încredere să te înnoieşti puţin.

Scorpion

Marte poposeşte azi în casa subconştientului din horoscopul tău general, semn că s-ar putea să simţi mai intens decât de obicei efectul unor temeri şi frustrări din trecut, în special dacă au legătură cu o dragoste neîmpărtăşită sau cu o relaţie eşuată peste care nu ai trecut cu totul încă. În cazul în care ai ambiţii mari la serviciu, ţine cont că, pe fundalul acestui tranzit, competiţia neloială ar putea deveni mai acerbă decât de obicei. Încearcă aşadar să îţi păzeşti spatele şi ai mare grijă în cine îţi pui încrederea. În spatele unor zâmbete se pot ascunde intenţii rele.

Săgetător

Marte ajunge astăzi în casa planurilor de viitor şi a proiectelor de grup, semn că perioada următoare aduce multe progrese în privinţa iniţiativelor pe termen lung şi a activităţilor care implică lucru în echipă. În cazul în care cauţi un finanţator sau o persoană care să te mentoreze, s-ar putea să îl găseşti mai repede decât credeai sau chiar să te descopere el pe tine. La fel de favorizat(ă) eşti şi în plan social, acolo unde eşti mai activ(ă) ca oricând. Încrederea de sine, dublată de şarmul pe care îl afişezi acum, te ajută să te remarci printre membrii anturajului.

Capricorn

Marte intră azi în casa carierei din horoscopul tău general, deci aşteaptă-te ca ascensiunea ta profesională să se accelereze simţitor în următoarea perioadă. Ţi se oferă oportunităţi să ieşi în evidenţă, să îţi etalezi cunoştinţele şi experienţa şi să dovedeşti că poţi face faţă stresului şi unor responsabilităţi mari. Pe de altă parte, la fel de posibil este să se ajungă la tensiuni cu superiorii, mai ales dacă nu te simţi apreciat(ă) suficient sau crezi că ţi se minimizează realizările. Gândeşte-te la o modalitate inteligentă prin care poţi pune problema, fără să ataci orgoliul nimănui. Altfel, poţi merge în pierdere.

Vărsător

Cu Marte în casa călătoriilor pe distanţe lungi şi a studiului, pare că eşti mai motivat(ă) ca niciodată să te perfecţionezi pe plan profesional şi/ sau personal, călătorind, participând la seminare susţinute de somităţi din domeniul tău de activitate, luând parte la cursuri de perfecţionare continuă sau chiar de dezvoltare personală. De asemenea, ai putea constata cu bucurie că procesul obţinerii unei aprobări sau a unei autorizaţii se derulează mai repede decât te-ai aşteptat. La toate acestea se adaugă mentalitatea de învingător(oare) care te ajută să treci cu brio peste orice obstacol şi să transformi încercările în oportunităţi de creştere.

Peşti

Marte pătrunde azi în casa banilor şi a bunurilor de care dispui şi/ sau pe care le-ai câştigat împreună cu partenerul de afaceri şi/ sau de viaţă. S-ar putea ca, pe fondul tranzitului său, să apară mai multe oportunităţi de rotunjire a resurselor comune şi/ sau de valorificare a economiilor pe care le-aţi realizat până acum. Ţine însă cont că poate creşte şi tentaţia de a cheltui bani fără ştirea lor bani care nu îţi aparţin în totalitate. În felul acesta, se ajunge la tensiuni pe care le-ai fi putut evita cu succes dacă erai transparent(ă) în raport cu ei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici