HOROSCOP 5 august: Astrologul Anca Martin îţi spune ce zodii ar putea avea probleme financiare

Săptămâna începe cu un aspect tensionat de careu între Luna din Balanţă şi Saturn retrograd din Capricorn. Zodiile Cardinale (Berbec, Rac, Balanţă şi Capricorn) îi resimt cel mai mult efectele nefaste în plan financiar, relaţional şi profesional.

4497 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 5 august: Astrologul Anca Martin îţi spune ce zodii ar putea avea probleme financiare

HOROSCOP 5 august: Astrologul Anca Martin îţi spune ce zodii ar putea avea probleme financiare

Berbec

În prima zi a săptămânii, se conturează unele tensiuni între tine şi partenerul de viaţă şi/ sau afaceri. Acestea se pot datora faptului că se duc lupte aprige pentru putere în relaţia voastră. Unul sau altul îşi doreşte să aibă ultimul cuvânt în luarea deciziilor importante, ceea ce îi pricinuieşte celuilalt nemulţumiri, cu atât mai mult când aceste alegeri vizează resurse comune sau implicaţiile sale vă afectează pe amândoi în aceeaşi proporţie. În cazul altor nativi(e), poate fi vorba despre unele nemulţumiri ale şefilor în legătură cu modul în care înţeleg să abordeze un client sau un contract din portofoliu.

Taur

Din câte se pare, săptămâna lucrătoarea începe în forţă pentru tine. Încă de astăzi, ţi se delegă sarcini importante, dar care vin la pachet fie cu un termen-limită greu de respectat, fie cu o serie de aşteptări sau standardele dificil de atins în condiţiile date. Sau poate doar te frustrează faptul că nu figurează în fişa postului tău sau că a devenit un obicei să primeşti numai tu obiectivele cu cel mai mare grad de răspundere. Încearcă să priveşti partea bună a lucrurilor: este drept că trebuie să tragi tare, dar şi beneficiile şi vizibilitatea vor fi pe măsura eforturilor.

Gemeni

În cazul tău, începutul de săptămână creşte nivelul de tensiune în cuplu. Pe fondul climatului astral de astăzi, s-ar putea ca unul dintre voi să se lase pradă geloziei şi posesivităţii. Înainte să-l bănuieşti pe cel drag de ceva, prezintă-i îngrijorările şi nelămuririle tale. S-ar putea să nu fie decât o închipuire, riscând altfel să ajungi să spui sau să faci lucruri pe care vei ajunge să le regreţi cândva mai târziu. Acesta este un moment crucial în care trebuie să comunicaţi. Pentru a putea evolua împreună, aveţi nevoie de o relaţie care să se bazeze pe onestitate şi deschidere.

Rac

Începutul de săptămână vine pe fondul unei atmosfere tulburate între tine şi partenerul de viaţă. Unele chestiuni de ordin gospodăresc sau de familie pare să fi adus la suprafaţă unele diferenţe de mentalitate destul de mari. Unul dintre voi ar putea fi tentat(ă) să-i amestece şi pe părinţi, din dorinţa de a avea susţinători în ceea ce îţi doreşte să facă pe acest plan. Întrucât este o problemă care ţine de bucătăria internă a relaţiei voastre, ar fi de dorit să vă spălaţi rufele între voi şi să nu amestecaţi pe nimeni altcineva în această poveste. La voi este rezolvarea.

Leu

Pe plan profesional, prima zi a acestei săptămâni nu se arată a fi una prea liniştită. S-a plantat o sămânţă de discordie recent între tine şi anumiţi colegi de muncă şi există riscul să încolţească în cursul zilei de astăzi, cel mai probabil pe fond de stres sau din pricina unei modificări majore în agenda unor sarcini de serviciu importante. Puteţi avea tendinţa de a arunca responsabilitatea unul în spatele celuilalt, să pierdeţi astfel vremea în loc să rezolvaţi problema apărută. În astfel de situaţii, trebuie să treceţi peste diferenţe şi să vă concentraţi pe redresarea lucrurilor pe făgaşul normal.

Fecioară

Ai putea fi tentat(ă) lunea aceasta de a cheltui sume mult prea mari pe lucruri de care nu ai cu adevărat nevoie. Poate că vrei să te răsfeţi la început de săptămână cu un mic cadou ori probabil vrei să-i faci persoanei iubite sau celui mic o surpriză, lăsându-te dus(ă) de val de îndată ce ai intrat în magazinul preferat. Nu este nimic rău în a te recompensa pentru realizările recente sau în a le îndeplini un hatâr celor dragi, dar trebuie să ştii din timp cât ai putea să cheltuieşti fără să îţi periclitezi bugetul setat pentru săptămâna aceasta.

Balanţă

În principiu, te simţi relativ bine lunea aceasta. Dispui de un nivel de energie ridicat, ai un tonus mental bun, dar s-ar putea ca tensiunile experimentate în raport cu anumiţi membri ai familiei să-şi pună serios amprenta pe buna ta dispoziţie. Poate că ai fost pus(ă) de curând în faţa unei alegeri pe care ai tot tărăgânat-o, iar cei dragi s-au cam săturat să aştepte după tine. Gândeşte-te dacă merită atât de mult timp de gândire. Priveşte realist lucrurile şi vezi dacă nu cumva este o hotărâre mai simplă de luat decât te-ai fi aşteptat. Bazează-te pe ce-ţi spune intuiţia.

Scorpion

Nu emite judecăţi de valoare pe baza unor informaţii din auzite, incomplete sau pe care crezi că le-ai înţeles greşit. Există riscul să te lansezi în nişte declaraţii pe care le vei regreta mai târziu, atunci când îţi vei da seama că nu ai avut la dispoziţie un tablou clar al situaţiei. Cere lămuriri dacă crezi că ai putea face vreo confuzie, nu apleca prea mult urechea la gura târgului şi fii precaut(ă) în felul în care te pronunţi cu privire la unele subiecte. Până când nu eşti sigur(ă) că deţii informaţii corecte, ar fi mai bine să stai deoparte.

Săgetător

Ai putea fi tentat(ă) lunea aceasta să faci unele investiţii consistente în proiecte de viitor sau planuri de grup. Astrele îţi transmit însă că s-ar putea să te grăbeşti în acest sens. Dacă este vorba de unele iniţiative personale pe termen lung, reevaluează-le în scopul de a găsi surse ale unor posibile pagube de mai târziu. În cazul în care te presează un asociat sau un prieteni să faci o infuzie de capital într-un business de-al lor, rezervă-ţi o zi sau două în plus pentru a reflecta asupra perspectivei. Între timp, fă cercetări pe cont propriu, deoarece poţi încasa pierderi.

Capricorn

În mod normal, prosperi în poziţii de autoritate, în care trebuie să duci pe umeri răspunderea unei activităţi care implică mai multe persoane. Astăzi însă se face excepţie de la această regulă. S-ar putea să nu crezi în sarcina care ţi-a fost delegată. Ori poate nu eşti de acord cu şefii în privinţa rezultatelor finale pe care ar trebui să le obţineţi. Sau probabil realizezi că ai fost însărcinat(ă) cu această responsabilitate pentru că nu voia nimeni să se încarce cu ea. Oricare ar fi situaţia, cert este că dispui de toate atuu-urile pentru a întoarce lucrurile în favoarea ta.

Vărsător

Prima zi a acestei săptămâni pare că nu te surprindă în cea mai bună formă; ceva din peisajul vieţii tale actuale îţi aduce aminte de unele situaţii din trecut care fie s-au terminat prost, fie ţi-au creat un sentiment de neputinţă sau frustrare. Prin urmare, moralul tău s-ar putea să fie la un nivel destul de scăzut lunea aceasta şi nu priveşti cu multă speranţă către oportunităţile pe care ţi le-ar putea aduce zilele următoare. Dedică-ţi această dup-amiază ţie şi încearcă să te detaşezi de aceste gânduri. Nu-ţi fac deloc bine, ba chiar riscă să te priveze de şanse importante.

Peşti

Ceva din ce ţi se întâmplă lunea aceasta te face să te gândeşti cu teamă la modul în care o situaţie ar putea evolua în viitor. Te-a dezamăgit ceva din atitudinea unei persoane pe care te-ai bazat sau care credeai că gândeşte la unison cu tine. Socoteala de acasă nu s-a potrivit cu cea din târg şi nu prea ştii cum ar trebui să procedezi pe mai departe. Încearcă să ai mai multă încredere în ceea ce-ţi comunică vocea interioară. Ai răspunsurile la toate întrebările pe care ţi le pui în această perioadă şi nu trebuie decât să le accesezi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici