Video Meteo #azi 10 iulie: Temperaturi de primăvară în mijlocul verii. Pe litoral vremea va fi mohorâtă şi rece

Vremea se menţine şi azi răcoroasă, iar în sud, sud-est şi la munte sunt prognozate averse cu descărcări electrice iar vântul va sufla cu putere. În restul ţării cerul va fi variabil iar şansele de precipitaţii sunt reduse.

1934 afișări

ROMÂNIA

Maximele termice se vor încadra între 18 şi 27 de grade Celsius.

La noapte cerul va fi variabil, iar în sud-est şi est va ploua torenţial şi se vor semnala şi descărcări electrice. Izolat, cantităţile de apă pot ajunge la 30 de l/mp în Muntenia şi Dobrogea iar la munte vântul va sufla cu intensificări. Temperaturile nocturne se vor încadra între 6 grade în Transilvania şi 17 grade la câmpie.

BUCUREŞTI

În Capitală temperaturile rămân mai scăzute decât ar fi normal şi în următoarea perioadă. Azi sunt prognozate 25 de grade şi ploi în averse dupa-amiaza şi seara. Mâine, cerul va fi variabil, iar vântul va bsufla slab şi moderat. Maxima zilei va ajunge la 27 de grade. Vineri, temperatura mai creşte cu un grad iar cerul va fi variabil, mai mult senin. Minimele termice fin următoarele nopţi se vor încadra îmtre 12 şi 14 grade, mai scăzute în zona preorăşenească.

LITORAL

Pe litoral, vremea va fi instabilă azi. Sunt prognozate ploi în averse, vânt cu intensificări şi căderi de grindină. Maxima termică nu va trece de 25 de grade. La noapte va continua să ploua iar temperatura va fi de 16 grade.

PROGNOZA PENTRU TREI ZILE

Temperaturile cresc puţin în toată ţara în zilele următoare. Mâine cerul va fi variabil, iar în nord şi centrul, la deal şi la munte va ploua din nou. Vântul va avea intensificări în est, centru şi sud-vest dar şi pe crestele montane. Vineri, cerul va fi mai mult senin la nivelul întregii ţări, iar averse vor apărea doar izolat la munte. Temperaturile diurne se vor încadra între 21 grade în Transilvania şi 29 de grade în Lunca Dunării iar cele nocturne vor coborî până la 7 grade în depresiuni.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici