Video Meteo #azi 13 august: Vreme caniculară în vest şi sud

Vremea va fi şi azi caniculară mai ales în zonele vestice, nord-vestice şi sudice unde şi disconfortul termic va fi ridicat.

398 afișări

Maximele vor ajunge aici la 38 de grade Celsius. Cerul va fi mai mult senin iar vântul va avea intensificări doar în zonele montane.

La noapte, temperaturile rămân ridicate mai ales în sudul ţării, unde minimele vor fi de 23 de grade Celsius. În partea de nord-vest a ţării sunt posibile averse şi descărcări electrice iar vântul va sufla cu intensificări. În zonele depresionare minimele vor fi de 12 grade Celsius.

BUCUREŞTI

În Bucureşti vremea rămâne şi azi caniculară cu disconfort termic. Maxima zilei va ajunge la 36 de grade Celsius iar cerul va fi senin. Ziua de mâine va fi una călduroasă, cu 34 de grade în termometre şi cer mai mult senin. De joi, vremea se răcoreşte, iar după amiaza şi seara se vor înregistra averse cu tunete şi fulgere iar vântul va sufla cu putere. Maxima zilei va fi de 28 de grade Celsius.

LITORAL

Pe litoral, vremea se păstrează frumoasă cu temperaturi mai scăzute decât în restul ţării, de până la 29 de grade Celsius. Cerul va fi senin azi, iar vântul va sufla slab şi moderat. La noapte temperatura aerului va fi de 20 de grade Celsius iar cerul se va menţine senin.

ROMÂNIA, PROGNOZĂ URMĂTOARELE 3 ZILE

De mâine, vremea se răcoreşte. În Crişana şi Maramureş temperaturile scad drastic, până la 24 de grade Celsius. În restul ţării vremea rămâne călduroasă, caniculară chiar în Oltenia şi Muntenia unde se vor înregistra 35 de grade. În nord, centru, la deal şi la munte vremea va deveni instabilă în a doua parte a zile când va ploua abundent iar vântul va sufla cu putere. Joi, instabilitatea atmosferică va cuprinde cea mai mare parte din ţară, iar temperaturile vor scădea până la 21 de grade în Transilvania şi 31 de grade Celsius în sud.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici