Video METEO #azi 15 august 2019: Vreme instabilă în aproape toată ţara/ Regiunile în care sunt aşteptate furtuni şi căderi de grindină

Vremea va fi instabilă şi în răcire, anunţă meteorologii. În aproape toate regiunile se vor înregistra ploi torenţiale, descărcări electrice şi căderi de grindină, informează ANM.

1701 afișări

ROMÂNIA

Vremea va fi instabilă şi în răcire, anunţă meteorologii. În aproape toate regiunile se vor înregistra ploi torenţiale, descărcări electrice şi căderi de grindină. Cantităţile de apă vor fi însemnate şi pot ajunge local la 40 de l/mp. Maximele termice se vor încadra între 20 şi 31 de grade Celsius, cu cele mai ridicate valori în sudul ţării.

În această noapte cerul se va menţine mai mult noros şi izolat este posibil să plouă în centrul şi sudul ţării. Minimele termice se vor încadra între 10 şi 18 de grade, chiar mai scăzute în despresiunile din Transilvania.

BUCUREŞTI

În Bucureşti vremea va fi instabilă azi, cu averse torenţiale şi descărcări electrice după amiază şi la noapte. Maxima zilei va fi de 30 de grade Celsius. Ploi torenţiale se vor înregistra şi mâine iar temperatura aerului va scădea până la 25 de grade Celsius. Abia sâmbătă vremea redevine frumoasă, cu cer variabil, mai mult senin şi o maximă de 29 de grade Celsius.

LITORAL

La malul mării vremea va fi frumoasă azi, cu temperaturi de 29-30 de grade Celsius. Cerul va fi mai mult senin iar vântul va sufla slab şi moderat. La noapte minima termică va fi de 18 grade.

ROMÂNIA, PROGNOZĂ URMĂTOARELE 3 ZILE

Vremea rămâne instabilă şi în următoarele zile. Vineri maxima termică nu mai depăşeşte 29 de grade Celsius. Cel mai rece va fi în Transilvania unde se vor înregistra doar 20 de grade. Va ploua torenţial la munte şi în sudul ţării iar vântul va sufla cu putere în sud-vest, est şi la munte. În prima zi de week-end temperaturile vor creşte până la 31 de grade, iar ploile vor apărea doar în zonele montane.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici