Video Meteo #azi 5 august: Ploi în nord, nord - est şi la munte

Astăzi cerul va fi variabil, cu temperaturi maxime de 28 de grade. După-amiază în nord, nord-est si local in zonele montane şi submontane vor fi averse şi descărcări electrice

411 afișări

ÎN ŢARĂ

23 de grade sunt prognozate la Piatra Neamţ, 24 la Iaşi şi Baia Mare, 25 la Sibiu şi 28 şa Târgu-Jiu şi Craiova.

La noapte, vremea va fi răcoroasă cu temperaturi cuprinse intre 11 şi 19 grade, cu cele mai scăzute valori în depresiuni.  Cerul va fi variabil, temporar noros iar vântul va suflaa slab şi moderat.

ÎN BUCUREŞTI

În Bucureşti probabiliatea de aparitie a ploilor va fi redusă azi, iar temperaturile maxime vor fi de 28 de grade. De mâine vremea se încălzeşte. Cerul va fi mai mult senin, iar maxima zilei va ajunge la 31 de grade Celsiu. Miercuri cerul va fi variabil, cu vânt slab şi moderat, iar temperaturile continuă sa crească până la 33 de grade.

PE LITORAL 

Pe litoral vremea este va fi frumoasă, dar temperaturile maxime nu vor trece de 26 de grade Celsius. Cerul va fi variabil, mai mult senin, iar vântul va sufla slab şi moderat. La noapte cerul se menţine senin iar minima termică va fi de 18 grade.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici