Video Meteo #azi 6 august: Vremea se încălzeşte. Temperaturile ajung până la 33 de grade

Vremea se încălzeşte de azi, anunţă meteorologii. Maximele termice se vor încadra între 23 şi 33 de grade, cu cele mai mari temperaturi în sudul Olteniei. După-amiaza sunt prognozate ploi la munte, în Maramureş şi Moldova şi doar izolat în celelalte regiuni.

416 afișări

ÎN ŢARĂ

La noapte mai sunt posibile ploi în estul Transilvaniei, în nordul Moldovei şi în zonele montane. Ploile vor fi însoţite şi de descărcări electrice. Minimele se vor încadra între 10 şi 20 de grade, iar în estul Transilvaniei vor fi condiţii de ceaţă.

BUCUREŞTI

În Capitală azi vremea va fi frumoasă şi caldă, cu cer mai mult senin şi o maximă de 31 de grade Celsius. De mâine temperaturile cresc şi mai mult, vor ajunge joi la 35 de grade Celsius, iar disconfortul termic va fi accentuat. Nopţile care urmează vor fi calde cu minime între 16 şi 20 de grade.

LITORAL

Şi pe litoral vremea va fi frumoasă azi, cu cer variabil, mai mult senin şi vânt slab şi moderat. Temperatura aerului va urca până la 28 de grade Celsius. Noaptea care urmează va fi una senină cu minime între 18 şi 20 de grade.

PROGNOZĂ PENTRU URMĂTOARELE 3 ZILE

În următoarele doua zile vremea devine caniculară mai ales în partea de sud-vest a ţării, Banat şi Oltenia, unde disconfortul termic va fi accentuat. La munte şi în nordul ţării sunt prognozate averse cu tunete şi fulgere. Izolat vor fi şi condiţii de grindină. Maximele vor fi cuprinse între 28 şi 36 de grade Celsius, iar minima termică va fi de 10 grade în depresiuni.


 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici