Video ŞTIRILE OREI 12.00

MEDIAFAX vă prezintă ştirile orei 12.00

72 afișări

Incendiu la liceul Cobadin din Constanţa, unde aproximativ 400 de elevi au fost evacuaţi, în această dimineaţă. Incendiul a izbucnit la camera centralei termice, aflată la distanţă mică de şcoală, însă nimeni nu a fost rănit.

Federaţia Sindicatelor din Administraţia Naţională a Penitenciarelor cere demiterea ministrului Justiţiei Tudorel Toader după prezentarea raportului de activitate. Sindicaliştii sunt nemulţumiţi, printer altele, de fondurile alocate îmbunătăţirii condiţiilor din penitenciare, care au ajuns la un minim istoric.

Captură la vama cu Ucraina. Doi olandezi care intrau în România au fost prinşi la frontier, cu peste 84 de kilograme de heroină în maşină. Suspecţii vor fi prezentanţi, azi, Tribunalului Maramureş, cu propunere de arestare preventivă.

Ministrul Sănătăţii, Sorina Pintea, l-a numit, începând de astăzi, pe medicul Radu Zamfir, supravieţuitor al tragediei din Munţii Apuseni, director executiv al Agenţiei Naţionale de Transplant.

Fostul director general al companiilor Nissan şi Renault, Carlos Ghosn, ar putea fi eliberat azi pe cauţiune după ce a petrecut mai mult de trei luni într-o închisoare japoneză, relatează postul CNN.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici