Porţile stadionului Soccer City se vor deschide la ora 10.00, în ziua primului meci de la CM

Porţile stadionului Soccer City din Johannesburg se vor deschide la ora locală 10.00 (11.00 ora României), vineri, când va avea loc primul meci de la turneul final al Cupei Mondiale din Africa de Sud, a anunţat FIFA.

14 afișări
Imaginea articolului Porţile stadionului Soccer City se vor deschide la ora 10.00, în ziua primului meci de la CM

Porţile stadionului Soccer City se vor deschide la ora 10.00, în ziua primului meci de la CM (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Ceremonia de deschidere a CM este programată la ora locală 14.00, iar primul meci, Africa de Sud - Mexic, la ora 16.00 (17.00 ora României).

FIFA a luat decizia privind deschiderea porţilor stadionului la ora 10.00, temându-se de eventualele blocaje în trafic, în ziua începerii CM.

Forul mondial a precizat că spectatorii care vor intra în stadion vor avea ocazia să urmărească, încă de dimineaţa, înregistrări ale unor meciuri importante.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici