Reprezentaţii FIFA s-au declarat mulţumiţi de starea gazoanelor de pe arenele Cupei Mondiale

Reprezentanţii FIFA au anunţat că sunt "destul de mulţumiţi" de starea gazoanelor de pe stadioanele Cupei Mondiale din Africa de Sud, în ciuda dificultăţilor evidente în menţinerea în bună stare a terenurilor de la anumite arene, inclusiv de pe Soccer City din Johannesburg.

8 afișări
Imaginea articolului Reprezentaţii FIFA s-au declarat mulţumiţi de starea gazoanelor de pe arenele Cupei Mondiale

Reprezentaţii FIFA s-au declarat mulţumiţi de starea gazoanelor de pe arenele Cupei Mondiale (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Până în prezent, ceea ce ne-au spus echipele legat de gazon au fost lucruri extrem de pozitive. Noi nu vom lua măsuri suplimentare de protecţie, suntem destul de mulţumiţi de starea gazoanelor", a spus un purtător de cuvânt al FIFA, Pekka Odriozola.

Pentru protejarea gazoanelor, care au avut de suferit din cauza temperaturilor scăzute în timpul nopţii din unele oraşe, oficialii arenelor au anulat mai multe antrenamente dinaintea meciului în ultimele zile.

În altă ordine de idei, Comitetul de Organizare a Cupei Mondiale (LOC) a comunicat că nu există nicio îngrijorare deosebită legată de securitate, pentru duminică la Bloemfontein, la meciul Germania - Anglia, echipe ale căror fani nu au avut de fiecare dată relaţii paşnice în trecut.

"Colaborăm îndeaproape cu poliţia germană şi cea engleză şi suntem încrezători că totul va fi bine. Toate măsurile de securitate sunt la locul lor şi avem încredere. Până acum această Cupă Mondială a fost paşnică", a precizat, vineri, un purtător de cuvânt LOC, Jermaine Craig.

Partida Germania - Anglia, din optimile de finală ale Cupei Mondiale, va avea loc duminică, la Bloemfontein, de la ora 17.00.

Află aici care este programul Cupei Mondiale.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici