Agrii – Ziua Porţilor deschise cu studenţii

Agrii – Ziua Porţilor deschise cu studenţii

De curând, Agrii România a organizat în trei zone agricole din ţară (Timişoara, Ialomiţa şi Iaşi) – ”Ziua Porţilor deschise cu studenţii”, un program educativ pentru generaţia de mâine a agriculturii autohtone.

Evenimentul organizat în zile diferite a adunat studenţi şi cadre didactice de la USAMVB Timişoara, USAMV Bucureşti şi USV Iaşi pentru a-i învăţa mai multe din practicile agricole şi inovaţiile din agribusiness. Studenţii de la universităţile de profil agricol au vizitat loturile demonstrative Agrii de cereale păioase, iar echipa tehnică le-a oferit din belşug informaţii despre tehnologia aplicată în câmp.

Mai mult, a fost creat şi un mini-laborator în care studenţilor li s-a explicat şi demonstrat rolul adjuvanţilor în efectuarea responsabilă a tratamentelor fitosanitare.

 

Comunicat furnizat şi asumat de Agrii Romania

Citeşte comunicatul în întregime la adresa http://www.comunicate.mediafax.biz/Pages/Public/Comunicate.aspx?comunicatId=17920

Versiunea: mobil  |  completa

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici