Autoklass prelungeşte parteneriatul cu Echipa Naţională de Fotbal a României pentru încă doi ani

Autoklass prelungeşte parteneriatul cu Echipa Naţională de Fotbal a României pentru încă doi ani

Anul 2019 a marcat momentul în care Autoklass a devenit Partener Oficial al Echipei Naţionale de Fotbal a României. Încă de la început am avut obiectiv comun performanţa, o performanţă care trebuie să fie susţinută şi sustenabilă, în care datoria noastră este de a investi în susţinerea tinerilor, a copiilor de care va depinde, în mod sigur, viitorul ţării noastre. Astăzi, după o colaborare de 5 ani, reconfirmăm oficial faptul că ”Luptăm Împreună” , atât la bine cât şi la greu, alături de echipa care ne reprezintă.

Misiunea noastră este aceea de a fi partenerul de încredere, preferat și loial pentru fiecare dintre clienţii noştri existenţi și prima alegere a oricărui potenţial client. Credem cu tărie că acest Parteneriat încununează eforturile întregii Echipe Autoklass, ne onorează şi ne obligă în acelaşi timp să îmbunătăţim în continuare permanent nivelul serviciilor pe care le oferim Partenerilor noştri de afaceri.

”Ne dorim ca împreună cu cei care “fac lucruri pentru oameni” să reuşim să generăm schimbarea, să încurajăm copiii în direcţia dezvoltării personale şi în direcţia alegerii unui mod de viaţă sănătos, în care sportul să continue să aibă o componentă relevantă. Sa fim atenţi, cu luare aminte, la ceea ce tolerăm şi, în special, la ceea ce acceptăm în vieţile noastre, să nu uităm că educaţia este susţinută de ceea ce cultivăm şi că vom putea culege doar ceea ce semănăm.

 

Comunicat furnizat si asumat de Autoklass Center SRL

Citeşte comunicatul în întregime la adresa http://www.comunicate.mediafax.biz/Pages/Public/Comunicate.aspx?comunicatId=19388

Versiunea: mobil  |  completa

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici