„Demenţa digitală. Cum ne tulbură mintea noile tehnologii”

Psihiatrul german Manfred Spitzer la Bucureşti – lansarea volumului „Demenţa digitală. Cum ne tulbură mintea noile tehnologii”

Manfred Spitzer, unul dintre cei mai cunoscuţi psihiatri şi specialişti în neuroştiinţe din Germania, va vorbi sâmbătă, 22 februarie, la ora 18.00, în Librăria Humanitas de la Cişmigiu despre cartea sa, „Demenţa digitală. Cum ne tulbură mintea noile tehnologii”, bestseller în Germania, publicată în colecţia Ştiinţă a Editurii Humanitas. Manfred Spitzer va avea un dialog cu Vlad Mixich, expert în politici de sănătate, Dino Ebneter, Country Managing Partner Mazars România, şi Lidia Bodea, director general al Editurii Humanitas.

Citeşte comunicatul integral la adresa: http://comunicate.mediafax.biz/Pages/Public/Comunicate.aspx?comunicatId=14069

Versiunea: mobil  |  completa

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici