Două noi proiecte majore, intrate recent în portofoliul companiei Leviatan Design

Două noi proiecte majore, intrate recent în portofoliul companiei Leviatan Design

Două noi proiecte importante au intrat de curând în portofoliul companiei Leviatan Design, care are o vastă experienţă în derularea de proiecte complexe în domenii precum militar, medical, educaţional, industrial, administrativ şi rezidenţial.

Primul proiect, contractat în temeiul regulamentului privind achiziţiile publice de la NATO Suport and Procurement Agency (NSPA), se va derula până la jumătatea anului 2024 şi presupune proiectarea unei serii de clădiri şi platforme de depozitare, precum şi a unui heliport în cadrul Bazei 57 Aeriane „Mihail Kogălniceanu”, situată în Judeţul Constanţa.

Mai exact, specialiştii Leviatan vor gestiona etapa de proiectare, la standarde NATO, pentru o clădire de depozitare a tehnicii militare, o clădire de mentenanţă a vehiculelor, o clădire de depozitare multifuncţională, o serie de platforme de depozitare şi un heliport. Faza de execuţie a acestui proiect va fi asigurată de un antreprenor care va fi desemnat în perioada următoare.

 

Comunicat de presă furnizat şi asumat de Leviatan Design SRL

Citeşte comunicatul în întregime la adresa http://www.comunicate.mediafax.biz/Pages/Public/Comunicate.aspx?comunicatId=18615

Versiunea: mobil  |  completa

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici