ELITTE INN & SUITES – O INVESTIŢIE DE 6 MIL. EUR ÎN APARTAMENTE DE LUX

ELITTE INN & SUITES – O INVESTIŢIE DE 6 MIL. EUR ÎN APARTAMENTE DE LUX CU FACILITĂŢI HOTELIERE ÎN VESTUL CAPITALEI

Elitte Inn & Suites îşi va întâmpina oaspeţii începând cu 15 mai 2024.

“Pornind de la ideea lipsei locurilor de cazare în sistem hotelier, ne-am implicat în construcţia şi amenajarea Elitte Inn & Suites. Ceea ce se poate vedea acum este rezultatul a trei ani de muncă asiduă. Am mizat pe combinaţia dintre apartamente de lux mobilate şi servicii hoteliere (recepţie 24/7, mic dejun şi altele), şi suntem optimişti că acest proiect, primul de acest gen pentru noi, va fi unul de succes”, povestesc soţii Cosmina Trifu şi Gicu Malancu, proprietarii Elitte Inn & Suites.

Situat în vestul Capitalei, la aproximativ 9 km de centrul oraşului, cu acces facil la autostrada A1 şi la centura Bucureştiului, Elitte Inn & Suites este cea mai nouă locaţie de acest tip, beneficiind de o arhitectură elegantă şi atemporală. Cu nu mai puţin de 104 camere spaţioase şi confortabile, un restaurant pentru mic dejun, un bar modern, recepţie deschisă non-stop, sală de conferinţă integral dotată, construcţia se întinde pe 6.000 mp.

Ansamblul îmbină confortul cu eleganţa, oferind o nouă mostră de autenticitate în domeniul ospitalităţii, printr-un design exclusivist.

În complexul Elitte Inn & Suites, pe lângă camerele decorate cu stil şi dotate cu facilităţi moderne, nu putea lipsi o sală de conferinţe spaţioasă, dotată cu echipament audio-video modern. În funcţie de tipul evenimentului, sala permite mai multe moduri de amenajare (teatru, classroom sau boardroom). Aceasta dispune de lumină naturală, echipament multimedia, zonă dedicată pentru pauze, terasa, aer condiţionat, WiFi. Pe lângă sala de conferinţe, restaurantul şi barul cu décor modern creează ambianţa placută în care cei cazaţi pot savura un mic dejun variat sau chiar un meniu complet la cerere.

 

Comunicat furnizat şi asumat de Mediafax

Citeşte comunicatul în întregime la adresa http://www.comunicate.mediafax.biz/Pages/Public/Comunicate.aspx?comunicatId=19492

Versiunea: mobil  |  completa

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici