Guvernul a aprobat Programul guvernamental "gROwth - Contul individual de economii Junior Centenar"

În data de 1 decembrie 2018, Guvernul a aprobat Programul guvernamental "gROwth - Contul individual de economii Junior Centenar"

În data de 1 decembrie 2018, Guvernul a aprobat Programul guvernamental "gROwth - Contul individual de economii Junior Centenar". Începând cu 1 ianuarie 2019 programul a devenit operaţional, părinţii sau reprezentanţii legali ai copiilor cu vârsta până la 18 ani, din întreaga ţară putând să depună sume de bani în contul acestora. Pe numele copiilor s-a deschis la Trezoreria Statului sector 1 contul special de economisire " Contul individual de economii Junior Centenar", codificat cu codul numeric personal al copiilor beneficiari, indiferent de domiciliul acestora, pe baza informaţiilor furnizate de Centrul Naţional pentru Informaţii Financiare.

Citeşte comunicatul integral la adresa: http://comunicate.mediafax.biz/Pages/Public/Comunicate.aspx?comunicatId=12925

Versiunea: mobil  |  completa

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici