Kingston FURY devine partener G2 Esports ca furnizor oficial de memorii pentru gaming

Kingston FURY devine partener G2 Esports ca furnizor oficial de memorii pentru gaming

Kingston FURY, divizia de gaming pentru Kingston Technology Company, Inc., lider pe piaţa mondială de soluţii de memorie şi tehnologie, anunţă parteneriatul încheiat cu una dintre cele mai importante mărci de divertisment şi esports din lume, G2 Esports, ca furnizor oficial de memorii şi soluţii de stocare pentru gaming. Puterea jucătorilor legendari ai G2 va fi dezlănţuită cu ajutorul modulelor DRAM şi al SSD-urilor de înaltă performanţă Kingston FURY, pentru a spori performanţa sistemelor lor.

Kingston a recunoscut întotdeauna forţa pe care o are gaming-ul, de aceea a fost mereu un susţinător constant şi un sponsor constant al echipelor de esport. Deşi acesta este începutul unui parteneriat între Kingston FURY şi G2 Esports, nu este prima dată când Kingston colaborează cu fondatorul său, Carlos ‘Ocelote’ Rodríguez. Fostul jucător profesionist de la SK Gaming este familiarizat cu puterea oferită de produsele Kingston, având experianţă de utilizare cu gama HyperX.

„Kingston a reintrodus recent gama sa de memorii odată cu lansarea Kingston FURY, concepute având în atenţie pasionaţii de jocuri şi entuziaştii, aşa că suntem foarte încântaţi să urăm bun venit G2 în familia Kingston”, a declarat Robert Allen, director de marketing, Kingston EMEA. „Aşteptăm cu nerăbdare să lucrăm din nou cu Carlos şi G2, în timp ce ne prezentăm din nou produsele către fanilor lor.”

 

Comunicat de presă furnizat şi asumat de All For You Consulting

Citeşte comunicatul în întregime la adresa http://www.comunicate.mediafax.biz/Pages/Public/Comunicate.aspx?comunicatId=15852

Versiunea: mobil  |  completa

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici