Legendarul Portar Manuel Neuer semnează ca Ambasador de brand Hisense UEFA EURO 2024™

Legendarul Portar Manuel Neuer semnează ca Ambasador de brand Hisense UEFA EURO 2024™ în cadrul campaniei „BEYOND GLORY”

Hisense sărbătoreşte lansarea campaniei "BEYOND GLORY" UEFA EURO 2024™ prin semnarea contractului pe post de Ambasador cu Manuel Neuer, celebrul portar deţinător al trofeului „Mănuşa de Aur“ din cadrul Cupei Mondiale câştigate de Germania şi totodată căpitan al FC Bayern Munich din Bundesliga.

Internaţionalul german, câştigător al Cupei Mondiale FIFA, pe lângă cele 11 trofee din Bundesliga, se alătură Hisense în calitate de Ambasador oficial al campaniei recent lansate. Campania "BEYOND GLORY" celebrează lupta continuă pentru excelenţă împărtăşită de fotbaliştii profesionişti în fuga spre următorul trofeu EURO, cât şi promisiunea Hisense în depăşirea limitelor pe teren propriu, în industria electrocasnicelor.

La fel cum portarii ca Manuel Neuer reprezintă ultima linie de apărare, Hisense serveşte ca forţă de încredere în spatele cortinei, oferind constant calitate de neegalat prin tehnologie de ultimă generaţie.

 

Comunicat furnizat si asumat de Gorenje

Citeşte comunicatul în întregime la adresa http://www.comunicate.mediafax.biz/Pages/Public/Comunicate.aspx?comunicatId=19414

Versiunea: mobil  |  completa

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici