Mazars anunţă încă un an de venituri record

Mazars anunţă încă un an de venituri record, pe măsură ce îşi continuă strategia de creştere la nivel global

Al treilea an consecutiv de creştere cu două cifre a veniturilor înregistrată la nivelul tuturor liniilor de servicii.

Creştere organică de 13,3% de la un an la altul, demonstrând rezilienţa şi adaptabilitatea pe care Mazars le-a dezvoltat prin modelul său de parteneriat integrat care operează în peste 100 de ţări şi teritorii.

Contribuţia veniturilor, cu 43% din zona de audit şi 57% din non-audit, evidenţiază echilibrul şi puterea strategiei multidisciplinare a companiei de a creşte cu un scop.

Creştere remarcabilă de două cifre (22%) în România, în comparaţie cu anul precedent.

Mazars, firma internaţională de audit şi consultanţă în afaceri, comunică rezultatele financiare globale pentru exerciţiul financiar 2022/2023. Acesta este al treilea an consecutiv în care compania a înregistrat o creştere de două cifre în toate serviciile (atât în zona de audit, cât şi non-audit). În ciuda incertitudinii economice continue, veniturile au crescut cu 13% faţă de anul trecut, ajungând la 2,8 miliarde de euro.

 

 

Comunicat furnizat şi asumat de Mazars Consulting SRL

Citeşte comunicatul în întregime la adresa http://www.comunicate.mediafax.biz/Pages/Public/Comunicate.aspx?comunicatId=19007

Versiunea: mobil  |  completa

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici