Narada anunţă că târgul „Împreună pentru şcoala noastră” nu se va mai organiza pe data de 29 mai

Narada anunţă că târgul „Împreună pentru şcoala noastră” nu se va mai organiza pe data de 29 mai

În contextul desfăşurării grevei generale a profesorilor, organizaţia Narada a decis să nu organizeze târgurilor „Împreună pentru şcoala noastră” pe data de 29 mai. „Motivul pentru care existăm sunt elevii şi profesorii din România”, spune Raluca Jianu, CEO Narada. „Prin urmare, membrii organizaţiei empatizează cu profesorii, înţeleg situaţia în care se află în acest moment şi de aceea au luat decizia de a nu mai organiza târgurile.”

După ce la prima ediţie organizată la finalul anului trecut, Narada a reuşit să mobilizeze 25 de şcoli din ţară pentru a organiza târguri cu strângere de fonduri pentru rezolvarea urgenţelor de infrastructură, anul acesta Narada şi-a propus organizarea unei noi ediţii, „Împreună pentru şcoala noastră”, la care 30 de unităţi de învăţământ au răspuns imediat „prezent”.

Dacă anul trecut s-au strâns mai bine de 100 de mii de euro în timpul acestor târguri, sumă care a fost dublată de partenerii Narada, anul acesta se preconizează un ajutor şi mai consistent pentru îmbunătăţirea condiţiilor de siguranţă în şcoli. Având în vedere, însă, greva generală a profesorilor şi situaţia incertă din învăţământ din aceste zile, organizaţia Narada a decis să nu le mai organizeze pe data de 29 mai.

 

 

Comunicat furnizat şi asumat de Fabrica de PR

Citeşte comunicatul în întregime la adresa http://www.comunicate.mediafax.biz/Pages/Public/Comunicate.aspx?comunicatId=17834

Versiunea: mobil  |  completa

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici