Pe firul carburantului cu OSCAR Downstream

Pe firul carburantului cu OSCAR Downstream

OSCAR Downstream a organizat în luna mai evenimentul Ziua Porţilor Deschise în cadrul depozitului din Zădăreni, judeţul Arad. Clienţii, partenerii OSCAR, au fost duşi pe firul carburantului OSCAR.

Evenimentul a reuşit să fie nu doar o vizită, ci o poveste spusă celorlalţi despre eforturi, rezultate şi profesionalism. Alături de specialiştii din echipa OSCAR, participanţii la eveniment au putut afla şi observa ce se întâmplă în interiorul unei companii de top din domeniul distribuţiei de carburant şi întreg procesul care stă la baza furnizării de produse şi servicii către ei.

Depozitul din Zădăreni este unul dintre cele şapte depozite pe care compania le deţine. Patru, printre care şi acesta, sunt construcţii Greenfield, cu tehnologie nouă şi atenţie fată de mediu.

 

Comunicat furnizat şi asumat de TEAM INNOVATION MEDIA SRL

Citeşte comunicatul în întregime la adresa http://www.comunicate.mediafax.biz/Pages/Public/Comunicate.aspx?comunicatId=17868

Versiunea: mobil  |  completa

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici