Plăntilă.ro: Pasiunea pentru natură ne-a atras să împărtăşim tuturor din cunoştinţele acumulate

Plăntilă.ro: Pasiunea pentru natură ne-a atras dintotdeauna şi vrem să împărtăşim tuturor din cunoştinţele acumulate

”Suntem Ştefania şi Cristian, un programator şi un marketeer, doi oameni cu cel puţin două lucruri în comun: plantele şi pisica noastră, Zen.”

Aşa începe povestea plăntilă.ro, un site în jurul căruia gravitează toată priceperea, pasiunea şi curiozitatea a doi tineri pasionaţi de natură, care au pus mult suflet în grija pentru propriile plante de apartament.

Alegerea de a face un blog a venit natural, aşa cum se întâmplă de multe ori când creativitatea şi pragmatismul fac casă împreună. În Plăntilă.ro, Ştefania Diaconu şi Cristian Bican îşi pun toate cunoştinţele acumulate de-a lungul timpului, din pasiunea pentru cele peste 40 de plante de apartament pe care le îngrijesc de mai bine de 10 ani, dar mai ales din curiozitatea de a învăţa în fiecare zi şi de a oferi soluţii personalizate la problemele cu care se confruntă orice iubitor de plante.

”Plăntilă.ro a început de la ideea de a avea un agregator în care să adunăm toată experienţa noastră cu plantele. Recomandările pe care le găsim cu toţii pe internet conţin sfaturi generale, în cuvinte deloc friendly, iar noi ne-am dorit să aducem acea notă personală de care ştim că atât îngrijitorii, cât şi plantele noastre, au nevoie. Vrem altceva pe lângă: planta necesită cantităţi moderate de apă. De aceea, ne dorim ca poveştile spuse aici să arate ca o conversaţie normală între oameni cărora le plac plantele şi care vor să le îngrijească şi să afle mai multe despre ele.” povesteşte Ştefania.

 

Comunicat furnizat şi asumat de WhitePress SRL

Citeşte comunicatul în întregime la adresa http://www.comunicate.mediafax.biz/Pages/Public/Comunicate.aspx?comunicatId=17875

Versiunea: mobil  |  completa

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici