Platforma ATEN a câştigat premiul iF DESIGN 2023 pentru experienţa intuitivă a utilizatorului

Platforma ATEN a câştigat premiul iF DESIGN 2023 pentru experienţa intuitivă a utilizatorului

Interfaţa grafică intuitivă (GUI) şi designul configurabil personalizabil ajută utilizatorii să configureze uşor sistemul fără a fi nevoie de scrierea de cod.

După ce a fost onorată cu premiul Red Dot, ATEN International, furnizorul principal de soluţii de conectivitate şi management KVM şi AV/IT, este încântat să anunţe că ATEN Management Platform – Control Systems – aplicaţia de management a platformelor pentru sistemele de control s-a remarcat printre cele aproape 11.000 de înregistrări din 56 de ţări şi a primit un alt prestigios premiu internaţional de design, premiul iF DESIGN 2023. A câştigat la categoria User Experience (UX) - Experienţă de Utilizator a Produsului - datorită interfeţei sale grafice intuitive (GUI) şi designului configurabil personalizabil, care oferă utilizatorilor o experienţă uşoară de configurare a sistemului într-un singur pas, fără a necesita codare complexă.

ATEN Control System permite configurarea şi operarea controllerelor ATEN şi a expansiunilor, într-un mod intuitiv. La rândul lor, controllerele ATEN permit gestiunea confortabilă şi simplă pentru utilizatorul non-tehnic a mediului în care se află, indiferent de complexitatea lui. Astfel, pot fi gestionate birouri inteligente, case şi clădiri inteligente --- până la oraşe inteligente prin intermediul soluţiilor ATEN, iar beneficiarii şi utilizatorii soluţiilor pot interacţiona cu aceasta în mod natural, ajutaţi de grafica inteligentă şi adaptată fiecărei implementări şi categorii de utilizatori în parte.

 

Comunicat furnizat şi asumat de All For You Consulting

Citeşte comunicatul în întregime la adresa http://www.comunicate.mediafax.biz/Pages/Public/Comunicate.aspx?comunicatId=17861

Versiunea: mobil  |  completa

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici