Platforma de audiobook-uri şi e-book-uri Voxa se lansează în Italia

Platforma de audiobook-uri şi e-book-uri Voxa se lansează în Italia

Voxa, aplicaţia de streaming pentru audiobook-uri şi e-book-uri, începe expansiunea internaţională şi îşi extinde operaţiunile în Italia. Din 15 mai, serviciul va fi disponibil pentru ascultătorii italieni, cu o librărie formată din peste 100.000 de titluri în limba italiană şi engleză.

În strategia de expansiune dezvoltată de Voxa, ​​Italia s-a evidenţiat ca o piaţă majoră de carte, cu o valoare totală de aproximativ 1,8 miliarde de euro în 2023, dar cu o penetrare digitală de doar 6%, prezentând o oportunitate semnificativă de creştere. În acest context, un nou jucător dinamic precum Voxa, care contribuie la extinderea catalogului de cărţi audio disponibil, poate crea condiţiile pentru ca piaţa să crească cel puţin până la 10% din totalul acesteia până în 2026. Voxa are în plan ca în primele trei luni să deschidă studiouri locale, unde să înregistreze conţinut exclusiv şi să pună la dispoziţia editurilor servicii de producţie audio.

Până la sfârşitul anului 2024, Voxa va investi peste 2 milioane de euro în dezvoltarea operaţiunilor din Italia. În acest sens, compania a deschis un birou în Milano şi are deja o echipă locală care să gestioneze implementarea strategiei de lansare şi dezvoltare în Italia. Coordonarea regională şi dezvoltarea tehnologiei vor fi gestionate de hub-ul regional al companiei din Bucureşti.

 

Comunicat furnizat şi asumat de LION COMMUNICATION SERVICES

Citeşte comunicatul în întregime la adresa http://www.comunicate.mediafax.biz/Pages/Public/Comunicate.aspx?comunicatId=19493

Versiunea: mobil  |  completa

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici