Primele două Harley Davidson de la Vlad Cazino au fost câştigate

Primele două Harley Davidson de la Vlad Cazino au fost câştigate - ultimele 3 se dau la finalul lunii

Dacă motocicletele Harley Davidson oferite în campania Vlad Cazino ţi-au atras şi ţie atenţia, este bine să ştii că au mai rămas doar câteva zile în care mai poţi acumula şanse pentru ultimele 3 mari premii rămase în joc!

Primele două motociclete din campania Vlad Cazino (dintr-un total de 5) au fost deja acordate unor norocoşi jucători de pe vladcazino.ro. Promoţia continuă până pe 25 noiembrie, rămânând de câştigat alte 3 super motocicletele Harley Davidson customizate de ambasadorii de brand ai cazinoului online - Cătălin Bordea şi Micutzu, doi dintre cei mai apreciaţi actori de stand-up comedy din România, cu sute de mii de următori în social media.

Cei de la Vlad Cazino au dezvăluit cine sunt norocoşii jucători care au intrat deja în posesia motocicletelor de la celebrul brand american de-a dreptul legendar. Primul câştigător de Harley Davidson este Tiberiu P., din Tg. Mureş, născut în anul 1984. El a menţionat că în afară de motocicletă, cel mai mare câştig al său la cazino a fost de 3000 RON. Cel de-al doilea câştigător al unei motociclete customizate cu spiritul brandul Vlad Cazino este Florin D. din Bucureşti, sectorul 4, născut în anul 1991.

 

Comunicat de presă furnizat şi asumat de tipzor media

Citeşte comunicatul în întregime la adresa: http://www.comunicate.mediafax.biz/Pages/Public/Comunicate.aspx?comunicatId=15611

Versiunea: mobil  |  completa

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici