Reconstrucţia Vechii Metropole de vin a Transilvaniei lansată oficial la Weinfest Mediaş 2023

Reconstrucţia Vechii Metropole de vin a Transilvaniei lansată oficial la Weinfest Mediaş 2023

În vechiul castel al oraşului, într-un cadru feeric amenajat doar din donaţii şi sponsorizări, a avut loc în week-end la Mediaş cea de-a patra ediţie a evenimentului de suflet pentru medieşeni Weinfest Mediaş 2023, vector de imagine al refacerii adevărului istoric în ce priveşte istoria viticolă locală.

A fost lansată oficial reconstrucţia, produse promoţionale care se primesc în schimbul donaţiilor şi sponsorizărilor, urmând ca din sumele rezultate să fie renovată parte din casa Caspari iar la interior să fie realizat Muzeul de vin al Transilvaniei.

Turrepitz s-a ţinut de cuvânt şi a asigurat în fiecare zi o alta experienţă, cu degustări de vin, muzică ambientală diferită în fiecare zi, încoronarea reginei vinului, masterclass-uri, etc. În curtea castelului s-a auzit pentru prima dată sunetul divin al viorii Stradivarius Elder-Voicu, obiect de Patrimoniu Naţional, Categoria Tezaur, cu arcaşul mânuit de Maestrul violonist Alexandru Tomescu.

 

 

Comunicat de presă furnizat şi asumat de Mediafax

Citeşte comunicatul în întregime la adresa http://www.comunicate.mediafax.biz/Pages/Public/Comunicate.aspx?comunicatId=18340

Versiunea: mobil  |  completa

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici