Recuperarea este Posibilă: un program pentru pacienţi cu traumatisme dobândite. Modulul 2

Recuperarea este Posibilă: un program pentru pacienţi cu traumatisme dobândite. Modulul 2

Recuperarea este Posibilă: Fortech în calitate de finanţator, alături de Institutul RoNeuro şi fizioterapeuţii colaboratori – parte a Fundaţiei pentru Studiul Nanoneuroştiinţelor şi Neuroregenerării, şi Asociaţia Beard Brothers lansează împreună cel de-al doi-lea modul al proiectului de recuperare medicală gratuită, creat pentru pacienţi care au suferit un eveniment traumatic de natură musculoscheletală.

Prin intermediul campaniei, pacienţii vizaţi au posibilitatea de a beneficia de 20 de şedinţe gratuite de reabilitare medicală, specifice afecţiunii. Tratamentul individualizat propriu-zis este însoţit de informaţii educative cu privire la îngrijirea structurilor lezate în urma accidentării. Suplimentar, cei aflaţi în imposibilitate de deplasare vor putea solicita transport în cadrul clinicii pentru desfăşurarea orelor de tratament. Şedinţele se vor desfăşura în cadrul clinicii RoNeuro, din Cluj-Napoca, în regim 1 la 1, în cabinete individuale, corespunzător dotate, pentru a-i oferi pacientului un nivel ridicat de intimitate şi siguranţă în contextul pandemiei.

Modulul 2 se concentrează pe rezolvarea unor afecţiuni cu un caracter dobândit, rezultate prin accidentare. Acestea pot fi de natură neuromotorie, ortopedică sau microchirurgie reconstructivă.

 

Comunicat de presă furnizat şi asumat de Fortech

Citeşte comunicatul în întregime la adresa: http://www.comunicate.mediafax.biz/Pages/Public/Comunicate.aspx?comunicatId=15625

Versiunea: mobil  |  completa

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici