Samsung sărbătoreşte un deceniu de leadership pe piaţa globală a soundbar-urilor

Samsung sărbătoreşte un deceniu de leadership pe piaţa globală a soundbar-urilor

Samsung Electronics şi-a menţinut poziţia de lider în piaţa globală a soundbar-urilor timp de zece ani consecutivi, din 2014 până în 2023, conform raportului anual al FutureSource Consulting. Acest lucru este confirmat de cele mai recente date ale companiei, publicate pe 28 februarie, precum şi de cota de piaţă de 20,3% şi contribuţia de 18,8% pe care o au soundbar-urile Samsung la volumul total de vânzări din industrie în 2023.

Samsung a stabilit noi standarde în domeniul sistemelor de divertisment pentru acasă de-a lungul anilor, consolidând reputaţia soundbar-urilor sale în ceea ce înseamnă calitatea superioară a sunetului şi inovaţia revoluţionară. Cu funcţii distinctive precum Q-Symphony şi SpaceFit Sound, a transformat experienţa auditivă a utilizatorilor, oferindu-le un peisaj sonor profund imersiv, perfect adaptat mediului lor auditiv.

Acest standard de excelenţă a fost recunoscut de experţi şi de analişti din industrie. T3 a acordat modelului HW-Q990C titlul de "Cel mai bun soundbar" pentru sunetul său imersiv şi pentru „sonoritatea excepţională bazată pe obiecte”. În plus, HomeTheaterReview a acordat soundbar-ului distincţia „Alegerea editorului”, afirmând că „sună excelent, indiferent de tipul de conţinut pe care îl redaţi”.

 

Comunicat furnizat şi asumat de LION COMMUNICATION SERVICES

Citeşte comunicatul în întregime la adresa http://www.comunicate.mediafax.biz/Pages/Public/Comunicate.aspx?comunicatId=19455

Versiunea: mobil  |  completa

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici