Tinerii în Arenă – a câştigat premiul Youth Empowerment acordat de Emerging Europe la Bruxelles

Tinerii în Arenă – a câştigat premiul Youth Empowerment acordat de Emerging Europe la Bruxelles

Proiectul Tinerii în Arenă, o initiaţivă Vreau să fiu Antreprenor, proiect al Romanian Business Leaders, ajuns deja la ediţia 3 în acest an, a fost desemnat câştigător la nivel european pe 23 iunie la Bruxelles de către organizaţia Emerging Europe la categoria Capacitarea Tinerilor (Youth Empowerment).

Tinerii în Arenă reprezintă unul dintre cele mai mari evenimente de business din România adresate tinerilor din Generaţia Z. Scopul proiectului este de a stimula şi cultiva spiritului antreprenorial în rândul tinerilor cu vârste cuprinse între 16 şi 24 de ani. An de an, echipele de tineri antreprenori se află faţă în faţă cu unii dintre cei mai de succes antreprenori români ce le pot deveni mentori în dezvoltarea ideilor lor de afaceri. Tinerii în Arenă coagulează energia şi dorinţa antreprenorială a tinerilor din România celebrând spiritul antreprenorial şi oferind inspiraţie, motivaţie şi informaţie.

Cel de-al cincilea summit anual al Emerging Europe desfăşurat la Bruxelles pe 23 iunie a fost un prilej de recunoaştere a muncii celor peste 60 de ONG-uri, întreprinderi şi persoane din întreaga Europă Centrală şi de Est, programul evidenţiind cele mai bune practici, inovaţia şi curajul în întreaga regiune.

 

Comunicat de presă furnizat şi asumat de All For You Consulting

Citeşte comunicatul în întregime la adresa http://www.comunicate.mediafax.biz/Pages/Public/Comunicate.aspx?comunicatId=16419

Versiunea: mobil  |  completa

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici