13.416 români au făcut COVID-19 deşi erau vaccinaţi cu prima doză de vaccin

13.416 români au făcut COVID-19 după administrarea primei doze de vaccin, ceea ce reprezintă 0,69 la sută din totalul persoanelor vaccinate cu prima doză, de la debutul campaniei, a declarat, marţi, preşedintele CNCAV, col.dr. Valeriu Gheorghiţă.

829 afișări
Imaginea articolului 13.416 români au făcut COVID-19 deşi erau vaccinaţi cu prima doză de vaccin

Valeriu Gheorghiţă a spus că 13.416 persoane au avut test pozitiv pentru SARS-CoV-2 după administrarea primei doze de vaccin.

„De la debutul campaniei de vaccinare, din 27 decembrie 2020 până pe 28 martie 2021, un număr de 13.416 persoane au avut un test pozitiv de infecţie cu SARS-CoV-2 după administrarea primei doze de vaccin, reprezentând 0,69% din numărul total al persoanelor vaccinate cu prima doză. Mediana timpului scurs de la administrarea primei doze şi până la data confirmării a fost de circa 11 zile”, a spus Gheorghiţă.

În ceea ce priveşte numărul persoanelor confirmate cu infecţie cu SARS-CoV-2 după doza a doua, este vorba de 1.859 de persoane, reprezentând 0,19 la sută din totalul persoanelor vaccinate cu a doua doză.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici