Al doilea caz de COVID-19 la penitenciare. Un alt angajat al ANP a fost confirmat pozitiv cu SARS CoV 2

  • Bărbatul lucrează la Penitenciarul Giurgiu şi a fost confirmat pozitiv pe 17 aprilie cu noul coronavirus
  • Angajatul ANP este asimptomatic şi este internat la Spitalul "Victor Babeş" din Bucureşti
  • Penitenciarul a decis dezinfectarea spaţiilor în care a lucrat bărbatul şi izolarea celor care ar fi intrat în contact cu el
5228 afișări
Imaginea articolului Al doilea caz de COVID-19 la penitenciare. Un alt angajat al ANP a fost confirmat pozitiv cu SARS CoV 2

Primul caz de COVID-19 la penitenciare. Un angajat al ANP a fost confirmat pozitiv cu SARS CoV 2

Al doilea caz de COVID-19 a fost confirmat în rândul angajaţilor din penitenciare. Un bărbat care lucrează la Penitenciarul Giurgiu a fost confirmat pozitiv cu noul coronavirus. El a contractat infecţia de la un membru al familiei.

Bărbatul este asimptomatic dar a fost internat la Spitalul "Victor Babeş". În paralel, toate persoanele care au intrat în contact cu el au fost izolate, iar spaţiile de lucru au fost dezinfectate. De asemenea, un deţinut care a intract în contact cu bărbatul a fost testat, dar rezultatul a fost negativ.

Conform Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor, toţi angajaţii sunt triaţi epidemiologic în momentul în care intră în turele de serviciu. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici