Andrei Baciu şi-a intrat în rol: Vaccinarea va fi transferată la medicii de familie în câteva săptămâni

Andrei Baciu a preluat CNCAV cu obiectivul de a asigura transferul vaccinării în cabinetele medicilor de familie.

836 afișări
Imaginea articolului Andrei Baciu şi-a intrat în rol: Vaccinarea va fi transferată la medicii de familie în câteva săptămâni

Andrei Baciu şi-a intrat în rol: Vaccinarea va fi transferată la medicii de familie în câteva săptămâni

„Am preluat responsabilitatea de a conduce Comitetul Naţional de Coordonare a Activităţilor privind Vaccinarea cu obiectivul clar definit de a asigura transferul activităţii de vaccinare anti-COVID de la tip <campanie> către Programul Naţional de Vaccinare al Ministerului Sănătăţii desfăşurat prin cabinetele medicilor de familie. Această tranziţie va dura câteva săptămâni, timp în care toţi cei care doresc să se vaccineze vor putea să o facă în continuare în cele mai bune condiţii, într-un mediu sigur, susţinut de profesionalismul personalului medical”, a scris pe Facebook noul şef al CNCAV.

Baciu adaugă că a avut o colaborare foarte bună cu Valeriu Gheorghiţă: „a fost o muncă într-o echipă extraordinară, pe care o vom duce la bun sfârşit în săptămânile care urmează. Vaccinarea anti-COVID va intra în scurt timp în procedură similară cu vaccinarea pentru prevenirea altor boli, ca parte a Programului Naţional de Vaccinare al Ministerului Sănătăţii”.

Secretarul de stat Andrei Baciu a fost numit în funcţia de preşedinte al Comitetului Naţional de Coordonare a Activităţilor privind Vaccinarea (CNCAV), în locul colonelului Valeriu Gheorghiţă, care a devenit director al Spitalului SRI.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
baciu,
vaccinare,
medici

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici