Antrenorul Diego Simeone a fost depistat pozitiv la testul COVID. Barca are 3 cazuri noi

Atletico Madrid a înregistrat joi 5 cazuri pozitive la testul COVID-19, printre care se numără şi managerul Diego Simeone, în timp ce Barcelona are alte trei cazuri în rândul jucătorilor săi, au anunţat cluburile din LaLiga.

169 afișări
Imaginea articolului Antrenorul Diego Simeone a fost depistat pozitiv la testul COVID. Barca are 3 cazuri noi

Diego Simeone tocmai a sărbătorit 10 ani de când este la Atletico Madrid

Atletico a precizat că Simeone, căpitanul Koke, mijlocaşul Hector Herrera, plus atacanţii Antoine Griezmann şi Joao Felix au fost testaţi pozitiv la coronavirus.

„Toţi aceştia sunt asimptomatici şi se izolează la domiciliile lor, în strictă conformitate cu reglementările autorităţilor sanitare", a precizat Atletico într-un comunicat.

Atletico, locul cinci în LaLiga, cu 29 de puncte după 18 meciuri, primeşte duminică pe Rayo Vallecano.

Barcelona a anuţat deasemenea că mijlocaşul Philippe Coutinho, fundaşul Sergino Dest şi extrema Ez Abde sunt ultimii jucători ale căror teste sunt pozitive.

Catalanii fuseseră deja afectaţi de mai multe cazuri de COVID-19, Ousmane Dembele, Samuel Umtiti şi Gavi urmând să rateze deplasarea de duminică din LaLiga la Real Mallorca după ce au fost depistaţi pozitiv.

Clement Lenglet, Dani Alves, Jordi Alba şi Alejandro Balde au fost, de asemenea, testaţi pozitiv în această săptămână.

„Fotbaliştii Sergino Dest, Coutinho şi Ez Abde au fost depistaţi pozitiv la COVID-19. Jucătorii sunt în stare bună de sănătate şi se autoizolează la domiciliu. Clubul a raportat aceste cazuri autorităţilor competente", a precizat Barcelona într-un comunicat.

Barca, care a jucat ultima dată în campionat, la 21 decembrie, într-o remiză 1-1 la Sevilla, este pe locul şapte, cu 28 de puncte, în 18 meciuri.

Real Madrid se confruntă, de asemenea, cu un focar de COVID-19, atacantul sârb Luka Jovic fiind testat pozitiv joi, la o zi după ce Thibaut Courtois, Federico Valverde, Eduardo Camavinga şi Vinicius Jr au dat teste pozitive.

Luka Modric, Rodrygo, Marco Asensio, Gareth Bale, Marcelo, Andriy Lunin, Isco şi David Alaba au fost, de asemenea, testaţi pozitiv la începutul acestei luni.

Rata de infectare în 14 zile în Spania a atins marţi un nou record de 1.360 de cazuri la 100.000 de persoane, în creştere de la 1.206 cazuri în ziua precedentă şi marcând o creştere de cinci ori de la începutul lunii decembrie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici