Anunţ important al Renault: ce se întâmplă la uzinele Dacia. Producţia ar fi trebuit reluată pe 5 aprilie

  • Renault România prelungeşte perioada de întrerupere a producţiei de la uzinele din Mioveni.
  • Compania anunţă că producţia se va relua după ce măsurle de protecţie a angajaţilor vor fi aplicate.
  • Producţia ar fi trebuit să fie reluată în 5 aprilie.
10248 afișări
Imaginea articolului Anunţ important al Renault: ce se întâmplă la uzinele Dacia. Producţia ar fi trebuit reluată pe 5 aprilie

DE EDITAT Groupe Renault România prelungeşte perioada de întrerupre a activităţii de la Mioveni

În contextul propagării virusului COVID -19 la nivel global şi al evoluţiei crizei sanitare, Groupe Renault România anunţă că prelungeşte perioada de întrerupere a activităţii de producţie de la uzinele din Mioveni.

În vederea reluării producţiei, Groupe Renault România acţionează pentru a aplica măsuri corespunzătoare, care să asigure angajaţilor protecţie în desfăşurarea activităţii, potrivit unui comunicat al companiei remis, astăzi, MEDIAFAX.

Angajaţii şi partenerii de business vor fi informaţi despre activităţile Groupe Renault România şi redemararea producţiei.

Producţia în uzinele din Mioveni ar fi trebui să fie reluată în 5 aprilie.

 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici