Autoritatea germană de vaccinare recomandă vaccinul AstraZeneca şi celor peste 65 de ani

Autoritatea germană de vaccinare va recomanda vaccinul AstraZeneca şi pentru persoanele cu vârsta peste 65 de ani.

365 afișări
Imaginea articolului Autoritatea germană de vaccinare recomandă vaccinul AstraZeneca şi celor peste 65 de ani

Recomandarea ar permite o accelerare a vaccinării, conform Frankfurter Allgemeine.

Recomandarea Comisiei permanente pentru vaccinuri (STIKO) a fost deja scrisă, dar este încă discutată înainte de a fi făcută publică.

STIKO nu a putut fi contactat, conform Reuters.

Şi cancelarul Angela Merkel spunea că Germania va autoriza vaccinul AstraZeneca pentru persoanele peste 65 de ani. De asemenea, intervalul dintre administrarea a două doze ar putea fi prelungit, în aşa fel încât să fie vaccinate mai multe persoane.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici