Capacitatea de vaccinare de la Spitalul Judeţean din Cluj s-a dublat

  • Capacitatea de vaccinare de la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Cluj-Napoca s-a dublat de luni.
  • Centrul de vaccinare din cadrul unităţii medicale a fost mutat într-un spaţiu mai mare.
797 afișări
Imaginea articolului Capacitatea de vaccinare de la Spitalul Judeţean din Cluj s-a dublat

Potrivit reprezentanţilor Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Cluj-Napoca, unitatea are acum o capacitate de vaccinare de aproximativ 400 de persoane pe zi, aproape dublu faţă de cât era până acum.

Centrul de vaccinare a fost relocat într-un spaţiu mai mare, în clădirea Clinicii de Dermatologie, fiind organizate acum patru puncte de lucru. Un punct de lucru va fi destinat în exclusivitate vaccinării medicilor de familie şi personalului medical din afara spitalului, în timp ce restul vor fi alocate vaccinării cadrelor medicale din spital.

„Identificarea unui spaţiu care să respecte toate cerinţele sanitare şi epidemiologice a fost problematică. Am reuşit să reorganizăm activitatea centrului, în conformitate cu prevederile legale, în aşa fel încât să vaccinăm cât mai multe persoane, în condiţii sigure. După un an extrem de greu, cum a fost 2020, sperăm ca acest vaccin să ne apropie de normalitate”, a declarat Claudia Gherman, managerul spitalului.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici