Casa Albă: Aproape toate decese şi cauzurile grave de COVID-19 s-au înregistrat la persoanele nevaccinate

  • Aproape toate decese şi cauzurile grave de COVID-19 din SUA s-au înregistrat în rândul persoanelor nevaccinate, au spus oficialii Casei Albe.
  • Declaraţiile au venit în timp ce echipa de gestionare a crizei COVID-19 a preşedintelui Joe Biden cere populaţiei să se vaccineze, după ce s-a înregistrat o scădere a numărului zilnic de persoane vaccinate
782 afișări
Imaginea articolului Casa Albă: Aproape toate decese şi cauzurile grave de COVID-19 s-au înregistrat la persoanele nevaccinate

Casa Albă: Aproape toate decese şi cauzurile grave de COVID-19 s-au înregistrat la persoanele nevaccinate

Practic toate spitalizările şi decesele din Covid-19 din Statele Unite au loc acum în rândul persoanelor nevaccinate”, a declarat Jeff Zients, coordonator al răspunsului la coronavirus de la Casa Albă, într-o conferinţă de presă. El a spus că numărul cazurile va continua să crească, în special în rândul persoanelor nevaccinate, pe măsură ce varianta Delata va deveni majoritară în SUA.

Rochelle Walensky, directorul Centrului pentru Controlul şi Prevenirea Bolilor, a declarat că vaccinurile Covid utilizate în prezent se dovedesc a fi de succes în prevenirea bolilor severe, spitalizărilor şi deceselor şi în cazul variantei Delta.

Aproape 158 de milioane de persoane din SUA sunt complet vaccinate - aproximativ 48% din populaţie, potrivit datelor CDC. Puţin peste 67% dintre americanii cu vârsta de peste 18 ani au primit cel puţin o doză.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici