Cazurile de COVID, la cel mai ridicat nivel înregistrat vreodată în cele două continente americane

Cazurile noi de COVID-19 înregistrate în cele două Americi în ultima săptămână au fost cele mai ridicate de la începutul pandemiei, în 2020, iar varianta Omicron, foarte contagioasă, a devenit în mod clar tulpina predominantă, a anunţat miercuri Organizaţia Panamericană a Sănătăţii, conform Reuters.

449 afișări
Imaginea articolului Cazurile de COVID, la cel mai ridicat nivel înregistrat vreodată în cele două continente americane

Cazurile de COVID, la cel mai ridicat nivel înregistrat vreodată în cele două continente americane

America de Nord şi America de Sud au înregistrat peste 8 milioane de cazuri noi, cu 32% mai multe decât în săptămâna precedentă, în timp ce numărul deceselor a crescut, de asemenea, cu 37%, cu 18.000 de noi decese cauzate de COVID-19.

Statele Unite continuă să înregistreze cel mai mare număr de noi infecţii, deşi cazurile au scăzut cu aproape 1 milion în ultima săptămână, a precizat agenţia regională de sănătate.

În statele din sudul Mexicului s-au triplat noile infecţii, iar Brazilia a înregistrat o creştere de 193% a numărului de cazuri noi în ultimele şapte zile, a precizat OPS în informarea săptămânală.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici