Cel mai puternic belgian, un munte de om, pus la podea virus. Varianta soţiei: „Nu a murit de COVID”

  • Fostul campion mondial la kickboxing, care a negat existenţa virusului, a fost ucis de COVID-19.
  • Belgianul Frederic «The Undertaker» Sinistra, 41 de ani, a fost externat din spital, în ciuda stării sale de sănătate.
  • Soţia, pe reţelele de socializare, continuă să nege existenţa virusului.
15290 afișări
Imaginea articolului Cel mai puternic belgian, un munte de om, pus la podea virus. Varianta soţiei: „Nu a murit de COVID”

Cel mai puternic belgian, un munte de om, pus la podea virus. Varianta soţiei: „Nu a murit de COVID”

De 3 ori campion mondial la kickboxing, Frederic Sinistra a murit pe 15 decembrie, în urma complicaţiilor cauzate de COVID-19. Vestea a zguduit Belgia, mai ales că sportivul a negat întotdeauna existenţa coronavirusului.

Sinistra a fost o legendă în lumea internaţională a artelor marţiale, atât de mult încât şi-a câştigat definiţia de „cel mai puternic om din Belgia”. O forţă care, însă, nu a apărat-o de Covid şi de negarea acestuia.

Avea plămânii afectaţi

„The Undertaker”, porecla lui, a fost internat la sfârşitul lunii noiembrie cu o infecţie cu coronavirus, care a afectat în principal plămânii. Chiar şi în faţa bolii, a refuzat să pronunţe cuvintele „Covid” şi „coronavirus”.

Presa belgiană relatează că a fost externat din spital, dar a murit câteva zile mai târziu din cauza infecţiei. Pe 13 decembrie, Sinistra a scris pe Facebook: «Vă mulţumesc pentru sprijin. Îmi revin acasă, aşa cum trebuie. Mă voi întoarce de o mie de ori mai puternic”, în timp ce pe 29 noiembrie pe Instagram a postat un selfie cu el ataşat de un aparat de respirat, combinat cu un mesaj de mulţumire pentru sprijinul primit de la fani.

Miza pe vârstă şi pe condiţia fizică

Sinistra credea că, vârsta, 41 de ani, şi condiţia fizică îi vor oferi suficientă protecţie împotriva oricăror simptome de COVID-19. Din nefericire pentru el şi pentru cei dragi, nu a fost cazul, moartea venind din cauza unor probleme respiratorii.

Antrenorul a fost cel care l-a convins să se interneze: „I-am spus că nu l-aş fi antrenat din nou, dacă se duce la spital”. Nici asta nu a fost suficient, bărbatul a preferat să fie tratat în continuare acasă, iar concluzia tragică a fost inevitabilă.

În ciuda a ceea ce s-a întâmplat, soţia continuă să nege existenţa virusului. „Soţul meu nu a murit de COVID. Nu ar fi acceptat niciodată că ceea ce i s-a întâmplat este folosit pentru a insufla frică”, a scris pe Instagram.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici