Cele 5 ţări din Europa „vinovate” de intrarea Omicron în Europa

Franţa, Portugalia, Cipru, Lichtenstein şi Andorra sunt „porţile” prin care varianta Omicron a intrat în Europa.

6208 afișări
Imaginea articolului Cele 5 ţări din Europa „vinovate” de intrarea Omicron în Europa

Cele 5 ţări din Europa „vinovate” de intrarea Omicron în Europa

Alertă Covid din SUA: 5 naţiuni europene, printre ţările expuse riscului. Centrul de control al bolilor îşi actualizează listele: „Ştim cum se mişcă varianta sud-africană în lume”

Aproximativ 80 de ţări din întreaga lume se află în prezent pe lista naţiunilor „cu risc ridicat” din cauza Covid, întocmită de Centrele pentru Controlul şi Prevenirea Bolilor din SUA, inclusiv 5 ţări europene.

Dintre acestea, Franţa se află la prim-plan, care înainte de pandemie era principala destinaţie din lume pentru sosirile de turişti internaţionali, conform datelor Organizaţiei Mondiale a Turismului Naţiunilor Unite pentru 2019. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici