Centrele MApN de vaccinare vor fi deschise pentru publicul larg

  • Centrele militare vor fi deschise şi pentru public, a anunţat Vlad Voiculescu.
  • Vestea vine după ce Nicolae Ciucă a anunţat verificări la centrele MApN.
  • Ministrul Apărării vrea să afle dacă au fost imunizate persoane neautorizate.
682 afișări
Imaginea articolului Centrele MApN de vaccinare vor fi deschise pentru publicul larg

Centrele MApN de vaccinare vor fi deschise pentru publicul larg

În curând vor exista mai multe centre de vaccinare pentru publicul larg. Asta după scandalul care a izbucnit recent şi care a dus la o investigaţie condusă de Ministrul Apărării.

Datele publicate recent de Ministerul Sănătăţii arătau că la centrele de vaccinare ale MApN au fost imunizate persoane care nu îndeplineau condiţiile necesare. Nicolae Ciucă a anunţat o investigaţie după ce un general şi-a vaccinat copilul. De acum însă, oricine se va putea imuniza la centrele MApN. Ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu, a făcut anunţul pe Facebook. Astfel, persoanele din etapa a treia care se vor putea programa de miercuri vor avea mai multe variante din care să aleagă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici