Cerinţă specială legată de Sputnik-V. Specialiştii le recomandă ruşilor care se vaccinează să nu bea alcool şi să nu fumeze

  • Specialiştii din Rusia le recomandă persoanelor care se vaccinează anti-Covid să nu bea alcool şi să nu fumeze înainte şi după imunizare.
  • Un responsabil sanitar a spus că recomandarea este ca alcoolul şi ţigara să nu fie consumate aproximativ două luni.
1705 afișări
Imaginea articolului Cerinţă specială legată de Sputnik-V. Specialiştii le recomandă ruşilor care se vaccinează să nu bea alcool şi să nu fumeze

Specialiştii le recomandă ruşilor care se vaccinează anti-Covid să nu bea alcool şi să nu fumeze

Anna Popova, un înalt responsabil sanitar din Rusia, a declarat, marţi, pentru un post de radio, că persoanele care se vaccinează trebuie să se abţină de la a consuma alcool cu cel puţin două săptămâni înainte de vaccinare.

„Consumul de alcool trebuie să fie oprit cu două săptămâni înainte de imunizare” a spus Popova. Apoi, cel care se vaccinează trebuie să se abţină „42 de zile după primul vaccin”, a precizat Anna Popova la un post de radio din Rusia, potrivit The Moscow Times.

De asemenea, Popova le recomandă celor care se vaccinează să se abţină de la fumat înainte şi după vaccinare. Abstinenţa ajută la formarea imunităţii, a precizat Popova.

Autorităţile din Rusia se pregătesc să lanseze vaccinul anti-Covid Sputnik-V. Recomandarea privind consumul de alcool apare în condiţiile în care, ruşii, mari consumatori de votcă, se pregătesc pentru sărbătorile de iarnă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici