Coronavirus în lume LIVE UPDATE 18 iunie: Suedia a depăşit un nou prag al deceselor. Noul bilanţ din Italia

  • S-au înregistrat 210 noi cazuri de coronavirus şi 34 de decese în ultimele 24 de ore în Italia
  • Bilanţul epidemiei de coronavirus a ajuns la 5.041 de morţi în Suedia
6970 afișări
Imaginea articolului Coronavirus în lume LIVE UPDATE 18 iunie: Suedia a depăşit un nou prag al deceselor. Noul bilanţ din Italia

Coronavirus în lume LIVE UPDATE 17 iunie: Suedia a depăşit azi un prag al deceselor. Noul bilanţ din Italia

Suedia a depăşit azi un prag important al deceselor COVID-19

Bilanţul epidemiei de coronavirus a ajuns la 5.041 de morţi în Suedia. Până în prezent, în Suedia s-au înregistrat peste 53.000 de cazuri de Covid-19. Cele mai multe cazuri au fost raportate în Stockholm, 16.275, şi 2.211 decese.

Bilanţul epidemic a ajuns la 34.405 morţi în Italia

Bilanţul epidemiei de coronavirus a ajuns la 34.405 morţi în Italia, cu 34 de decese produse în ultimele 24 de ore, iar numărul total al persoanelor infectate a ajuns la 237.500.

Serviciul italian de Protecţie Civilă a comunicat, marţi după-amiază, că bilanţul epidemic este de 34.405 morţi, iar numărul total al cazurilor de infectare cu noul coronavirus raportate până acum a ajuns la 237.500.

În ultimele 24 de ore, s-au înregistrat 210 noi cazuri de coronavirus şi 34 de decese, potrivit Serviciului italian de Protecţie Civilă, citat de agenţia Adnkronos.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici