Coronavirus. O armată de biciclişti filmată la metroul din Milano: ”Este drumul crucii pentru ei, sunt migranţi”

  • O armată de biciclişti a fost filmată de Paşte aşteptând ultimul tren la metroul din Milano.
  • Sunt migranţi care livrează pentru diferite companii, unii au echipament redus de protecţie, majoritatea deloc.
2773 afișări
Imaginea articolului Coronavirus. O armată de biciclişti filmată la metroul din Milano: ”Este drumul crucii pentru ei, sunt migranţi”

Coronavirus. O armată de biciclişti filmată la metroul din Milano: ”Este drumul crucii pentru ei, sunt migranţi”

Scenele cu zeci de tineri, curieri care livrează mâncare, aşteptând metroul cu bicicletele alături au fost filmate chiar din cabina garniturii de tren, postate pe Facebook şi preluate online de La Repubblica.
 
Este ”drumul crucii” pentru aşa numiţii livratori de mâncare. Sute de tineri, majoritatea migranţi africani, care vin de la periferie în Milano şi munesc toată ziua, riscându-şi vieţile iar seara se întorc acasă. Au lucrat inclusiv de Paşte.
 
Mulţi nu au echipament de protecţie, drepturi şi sunt obligaţi să muncească peste limită. Companiile de takeaway ar trebui să răspundă, este mesajul de pe contul Deliverance Milan / Facebook unde au fost publicate scenele.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici